Widok
U nas też dmuchanie działa.
Ostatnio zapowietrzanie coraz rzadsze, ma rok i prawie 8 miesięcy, ale jeszcze jej się zdarza.
Ostatnio zapowietrzanie coraz rzadsze, ma rok i prawie 8 miesięcy, ale jeszcze jej się zdarza.
przed chwila moja mayka sie zapowietrzyla pierwszy raz w zyciu. tak sie przestraszylam, ze jeszcze mi sie rece trzesa :( wlasciwie nie wiem, dlaczego. nagle zaczela plakac, a wlasciwie nie zdazyla, tylko od razu sie zapowietrzyla. trwalo to kilka sekund, ale dla mnie wiecznosc... nie wiem nawet co bylo powodem. podejrzewam, ze moze ja zadrapalam paznokciem (chociaz sa krotkie), albo wystraszyla sie psa, bo akurat zaczal wariowac. ale nigdy tak nie reagowala na te sytuacje. moze dlatego, ze dopiero co wstala. nie wiem.
wiecie dlaczego tak sie dzieje? czy moze to byc powod do niepokoju? czy nie jest to oznaka jakiejs choroby??:(
wiecie dlaczego tak sie dzieje? czy moze to byc powod do niepokoju? czy nie jest to oznaka jakiejs choroby??:(
Pchelka moja Amelka zaczęla się zapowietrzać gdy mój pies przez nią przeskoczyl lekko uderzając ją lapką -mala miala wtedy 7 m-cy.
Nie jest to powód do nie pokoju,lekarz za pewne wyslalby Cię do neurologa a ten powie ,że to u dzieci norma i że z tego wyrastają.
Moja ma prawie 3 latka i od dobrego roku nie bylo żadnego zapowietrzenia.Trwaly do 2 roku życia...
Żadnej Mamie tego nie życzę, bo po mimo tego że trwa to chwilę dla mam to cala wieczność.
Nie jest to powód do nie pokoju,lekarz za pewne wyslalby Cię do neurologa a ten powie ,że to u dzieci norma i że z tego wyrastają.
Moja ma prawie 3 latka i od dobrego roku nie bylo żadnego zapowietrzenia.Trwaly do 2 roku życia...
Żadnej Mamie tego nie życzę, bo po mimo tego że trwa to chwilę dla mam to cala wieczność.