Widok

zaproszenie przez sms

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny! czy któraś z Was zapraszała znajomych na ślub smsem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
faux pas :>
image
eeee :/
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
A slub wziąć mailem ;-).
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

no rzeczywiście trochę przegięcie......od razu skojarzyły mi się masowo wysyłane smsy z życzeniami świątecznymi których nikt do końca nie czyta....
Powiem tak skoro stac Cie na zorganizowanie wesela to poswiec 300 zl na zaproszenia....... Ja stawiam na klase a wysylanie smsa oznacza brak dobrego wychowania oraz braku wyczucia smaku.... ja bym tak nie zrobila...... wszystkim bez wyjatku wreczylam odpowiedni zawiadomienie i zaproszenie.....
tylko zaproszenia
imageimage
Zdecydowane nie dla sms-a.

http://www.doslubujaguar.pl
ja spotkałam sie z takim czymś - w piatek wieczorem sms-em wysłanym z netu gośc odwołał swoje przybycie na ślub i wesele
wg mnie to bardzo nieeleganckie zachowanie
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
nie wypada!
według mnie to również jest takie "niesmaczne". Oprę się tutaj na własnym doświadczeniu...przyjaciel !!!!! (taaa) mojego S. niby wysłał nam papierowe zaproszenie. No cóż - niby wina poczty, że nie dotarło (do wszystkich innych tak) i na tydzień przed ślubem dostaliśmy sms-a z zaproszeniem. Niby słownie wiedzieliśmy, że jesteśmy zaproszeni, ale ciągle tłumaczyłam mojemu S., że może jesteśmy zaproszeni tylko do USC a na wesele to już może niekoniecznie i dopóki zaproszenia nie zobaczę to nie kupuję sukienki. Tak więc, na tydzień przed uroczystością kupowaliśmy stroje itp...
Po pierwsze poczułam się jak gość z listy rezerwowej, że ktoś im odmówił to, żeby zapełnić lukę - zaprosili Nas.
Po drugie nie miałam ochoty jechać - no ale że to przyjaciel z dzieciństwa mojego S. to się uparł i pojechaliśmy - ale niestety niesmak pozostał.
image
nie rozumiem jak można wysłać zaproszenie na ślub smsem..
image
image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry