Widok

zarobki w gdańsku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam
postanowiłam po wychowawczym wrócić do pracy, niestety po rocznym urlopie moj powrót nie wróży się kolorowo, ale liczyłam się z tym, pracowałam a dokładnie pracuje w dużym banku w dziale it chociaż nie mam takiego wykształcenia teraz ze względu na restrukturyzację zaproponowano mi inne stanowisko nawet o 100 zł lepszą kasą ale niestety siedziba jest za daleko a po drugie zmianowość ,która absolutnie nie wchodzi w grę, zaczęłam sie rozglądać za innymi ofertami ,byłam na rozmowach i jak dostaje propozycje pracy gdzie na cały etat 2200 to maks to zastanawiam się czy faktycznie w Gdańsku są tak niskie zarobki bo ja tyle mąż tyle to jak opłacić kredyt przedszkole opłacić dodatkowe zajęcie starszego dziecka i teraz już nie wiem czy wrócić do siebie i szukać niani na popołudnia czy jak proszę podzielcie sie opinią przepraszam za tak długi elaborat ale wiedziałam że z pracą źle ale nie myślałam że aż tak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja ode mnie ze wsi mam 40 km do pracy w Gdyni, nie moge narzekac, ciesze sie ze w ogole mam prace, taka Polska.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja bym przyjęła propozycje choc na probe, by sie gdzies zaczepic po przerwie.
Zmianowość------czy mąż nie moglby sie zając dzieckiem, gdy będziesz w pracy? Albo babcia? Albo niania jakas?
Dojazdy-------raczej mało kto pracuje "pod domem".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
karolina jesteś na goldenline? warto się tam zarejestrować bo dużo pracodawców tam szuka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pomyśl lepiej czy nie przyjąć przynajmniej na próbę propozycji, którą dostałaś od banku... a zawsze w między czasie można szukać lub odejść po kilku miesiącach jak będziesz czuła, że męczą cię dojazdy. A swoją drogą to ile kilometrów od miejsca zamieszkania miałabyś pracować?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
2200 na rękę netto?, jesli tak to niestety takie są stawki, jeśli nie jesteś specjalistą na którego jest zapotrzebowanie programistą, inżynier z konkretnej specjalności
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry