Widok

zdecydowane ciężarówki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej chciałam stworzyć wątek w którym my kobietki w ciazy,bez względu na stopień zaawansowania naszego stanu będziemy mogłaby się wspierać,wymienić doświadczeniami,spotkać się na kawke i plotki w realu,a potem pospacerowac z maluchami.

Zapraszam wszystkie chętne.

Ja jestem mamą 4latki,czekam na synka,obecnie 24tydz ciąży. Szukam nowych znajomości,jestem z gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej dziewczyny! Jak tam po weekendzie? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie, ja nadal obolała. Jednak takie wycieczki są męczące.
Dzisiaj niestety nie lepiej, idę do UM w Gdańsku w sprawie dowodu rejs. a wiecie jak tam jest! Ech.. chyba zabiorę ze sobą leżankę ;)

a co ze spotkaniem? gdzie, kiedy, o której już wiadomo??
MamaM spotkanie na pewno w środę :)

Co do miejsca to jeszcze bym poczekała do jutra żeby sprawdzić pogodę.
O której? może jakoś z rana? ja proponuję 11.00, czy wszystkim pasuje?

Co do miejsca to możemy umówić się w centrum i wspólnie pojechać ewentualnie na plażę bo chyba i tak każda z nas będzie musiała przez centrum przejechać?

Jeśli nie będzie pogody a z tego co widziałam to się nie zapowiada to możemy pójść np do Loopy's World, wejście dla dziecka na 3h zabaw to 39zł. Dzieciaki mogą się bawić a my możemy posiedzieć i pogadać. Chyba, że znacie inne miejsca a może jakaś knajpka z kącikiem dla dzieci?
Trzeba coś wymyślić gdyby pogoda nie dopisała :)
Hej
Ja wczoraj wróciłam z domku w lesie było fajnie.rozpoczęła,pogrilowalismy,dzieciaki w końcu szalały w wodzie,pogoda super!!!

Ale wracając rozbolala mnie głowa tak,ze zdane leki nie pomogły no i wtedy tylko mogę spać.
Ale widzę ze dziś od rana słoneczko także wybieram się z mała na jakoś płac zabaw,chyba do gdyni pojedziemy.
Spotkanie środowe mi godz odpowiada.co do miejsca to proponuje poczekać na deklaracje ile dzieci i w jakim wieku będą.,bo w loopys to moja mała potrzebuje nadzoru,bo to jest ogromny płac zabaw.
Ale z knajp z salami dla dzieci do mc donald kolo fashion house....ale w sumie podobno kos na starówce też ma taka atrakcje
Hej
Ja wczoraj wróciłam z domku w lesie było fajnie.rozpoczęła,pogrilowalismy,dzieciaki w końcu szalały w wodzie,pogoda super!!!

Ale wracając rozbolala mnie głowa tak,ze zdane leki nie pomogły no i wtedy tylko mogę spać.
Ale widzę ze dziś od rana słoneczko także wybieram się z mała na jakoś płac zabaw,chyba do gdyni pojedziemy.
Spotkanie środowe mi godz odpowiada.co do miejsca to proponuje poczekać na deklaracje ile dzieci i w jakim wieku będą.,bo w loopys to moja mała potrzebuje nadzoru,bo to jest ogromny płac zabaw.
Ale z knajp z salami dla dzieci do mc donald kolo fashion house....ale w sumie podobno kos na starówce też ma taka atrakcje
Dziewczyny w Kosie faktycznie jest kącik zabaw więc myślę, że to jest dobry pomysł :)
Dziewczyny w Restauracji Miasto Aniołów (ul. Chmielna 26) tam jest ponoć super miejsce dla dzieci:

http://dziecko.trojmiasto.pl/Restauracje-w-ktorych-dziecko-sienie-nudzi-n61730.html

Myślę, że mamy jakieś alternatywy :) Więc na pewno gdzieś pójdziemy!
W kosie byłam i faktycznie jest osobny pokój zabaw dla dzieci a w sali gdzie się je jest telewizor duży i widać co maluchy tam robią. Jedyny minus to ceny dosyć drogo tam mają jak na moje oko.

Ja na 9 mam dentystę ciekawe czy bym się wyrobiła na 11, raczej marne szanse bo będę musiała jeszcze młodą odebrać, ale zobaczę jak jakimś cudem pójdzie mi szybko to może uda mi się dołączyć.

Ależ dziś pogoda fajna, tylko coraz duszniej się robi, młoda śpi to idę jakiś obiad zmajstrować :)
Magda zawsze możesz dojść, pewnie tam trochę posiedzimy. Z tego co ja kojarzę to Kos jest najtańszą z knajp. Tam chodzi dużo osób bo są mega duże porcje za małą cenę- coś jak bar mleczny. Z tego co ja kojarzę bo byłam tam raz i ogólnie nie byłam jakoś bardzo zadowolona :) ale żeby pójść posiedzieć i pogadać w miłym towarzystwie to mi jest bez różnicy gdzie. A jeśli chodzi o kwestie cen to myślę, że drogo będzie w Mieście Aniołów.

Chociaż drogo to pojęcie względne :) bo każdy inaczej postrzega ceny. Dla jednego drogo to 5zł za kawę a dla innego 15zł :)
Ten "KOS" to klub na piwnej? O to chodzi?? Mi odpowiada. Jutro jadę do małego i zobaczę czy zostaje czy nie więc dopiero jutro dam znać czy będę sama czy z synkiem.

Plac zabaw lub sala zabaw na Matarni też jest fajna, byliśmy tam kilka razy z synkiem. Jest jeszcze sala zabaw w Tesco na Chełmie, można tam posiedzieć przy stolikach. Nie wiem czy otwarta przestrzeń typu plaża to dobre miejsce by spokojnie pogadać przy grupce dzieci :) (w zależności jak aktywne macie dzieci ;))

czyli środa, wstępnie godz. 11 - coś już mamy :)
MamaM tak dokładnie chodzi o KOS na piwnej :)

Może niech każdy napiszę czy będzie sam czy z dzieckiem wtedy będzie nam łatwiej dobrać miejsce :) i będziemy wiedzieć kto dokładnie idzie.

Więc proszę się wpisać na listę :)

Środa g. 11.00
1. Cleanna- sama
2.Mamazosi- z Zosią lat 4 ;)
ja dam znać jutro na 100%, ale na 80% będę z Wiktorkiem
No właśnie w kosie po remoncie ceny podnieśli troszkę, stąd pisałam że drogo :) no może powinno być że drożej.

Ja jeśli bym dołączyła to z córą roczną, ale to jeszcze dam znać.

Niestety moje bardzo aktywne dziecko więc ja pewnie za dużo nie posiedzę a na plaży to już w ogóle bo moja to się kąpać będzie chciała.
Więc może miejsce z "zamkniętym" placem zabaw typu "sala zabaw" będzie idealne? Mój mały też aktywny więc na plaży to będzie ciężko pogadać.
Mi kos odpowiada, bo nie będę musiała aż tak za nią latać. Z kolei na Loopys jest za mała a w Tesco zwiewa mi i muszę za nią ganiać :P
Hej :)
Weekend ok , wcozoraj plaza wieczorem jezioro .
Środa 11 mi pasuje , miejsce rowniez , KOS pasuje , plac zabaw pasuje , plaza pasuje :) Dopasuje sie ! :)

Czy będe z małą , sama nie wiem . Lenka jest bardzo ostatnio marudna ( alergia wyskoczyla ostra wiec wiecznie sie drapie i sie denerwuje) Takze gdzie bysmy nie byli bedzie marudzic.
Jutro moja mama wraca z urlopu i napewno chetnie by sie nia zaopiekowala :D a ja bym miala chwile dla siebie :D

Czekam wtedy na informacje gdzie sie spotykamy :)))
W takim razie umawiamy się w środę o 11.00 w KOSie :)
Hej dziewczyny. Mogę dołączyć do waszego aktywnego wątku :)
Na spotkanie też chętnie przyjdę.
Cześć Sonia! Jasne, że możesz dołączyć i fajnie, że będziesz jutro! Weź ze sobą Ksawerego! :)
Cleanna jutro czy w środę? :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry