Widok

zdjęcia do dowodu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie w Gdyni można zrobic tanie zdjęcia do dowodu? moze wie ktos ile kosztują w tej budce przy SKM Wzgórz sw. Maksymiliana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up
up up
up up up
no własnie można zrobić choćby w tej budce , albo na świętojańskiej w kodaku. cena ? napewno nie zawrotna . Pewno jakieś 20 zł
no własnie niekoniecznie, pamietam ze jak pytałam w DOMU Towarowym Chylonia to facet chciał 60 zł a to juz róznica
tanie zdjęcia min. do dowodu zrobisz w tej przecznicy z ul. Świętojańską, gdzie jest empik i bar mleczny. pomiędzy empikiem a barem ale po przeciwnej stronie ulicy jest mały zakład fotograficzny (po schodkach) i tam można je tanio zrobić. przepraszam za taki opis ale niestety nie pamiętam nazwy ulicy.
ok dzieki wiem o które miejsce chodzi :)
a mi zrobił mąż cyfrówką :) a potem zapłaciłam 80 groszy za 4 umieszcone na jednym zdjęciu :)
no własnie tylko czy do dowodu to mozna tak samemu wycinac?
wycinac??
nanosisz to w formacie takim jak ma być a potem nozycami normalnie albo gilotyną u fotofrafa - przecież oni tez wycinają

a zdjecie robisz już takie małe - nie całej osoby
pomysł bardzo dobry tylko trzeba dobrze dopasowac zeby potem w formacie 35x40 czy jakie tam nie znalazło się np. pół twarzy albo 80% samego tła :)
gdyby któras była zainteresowana to 4 zdjęcia przy SKM Wzgórze kosztuja 12 zł
potwierdzam, 12 zł :)
ja robilam wczoraj w kodaku niedaleko urzedu w gdyni-w tym kolo sklepu dopalacze.pl:) i kosztuja 18zl, 16 z legitymacja i jest ich 8...
do góry