Widok
mozecie polecic jakis dobry krem do twarzy, wyrownujacy niedoskonalosci??
dziewczyny mam strasznie duzo plamek na twarzy, jakis pozostalosci po pryszczach i w sumie nie wiem po czym jeszcze to jest,szczegolnie na brodzie,nie jest to neiwiadomo jak widoczne, ale mi przeszkadza. poza tym w jednym miejscu mam bardziej brazowa skore a w innym nieco bielsza... moze mozecie polecic jakis dobry krem do twarzy, ktory by tak wyrownal koloryt skory? myslalam o normadern vichy...
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
kup sobie dobry podkład to wyrówna ci koloryt skóry , ja uzywam MAX Factor takie w szklanej buteleczce - nie pamietam nazwy niestety , tylko nie kupuj rozswietlajacego bo on uwidoczni niedoskonałosci twojej cery (do niego trzeba mieć ładna cerę ) , oczywiscie może byc tez Vichy lub inny najlepiej poproś w aptece o próbki to zobaczysz w domu czy wogóle efekt ci odpowiada (jest dosć drogi )
olenka, ja mam własnie na prawym policzku takie ślady po jakims pryszczu dawnym i wg mnie są one mniej widoczne po stosowaniu Effaclara-w końcu ma działanie mikrozłuszczające i wygładza skóre
ale najlepiej bedzie jak podejdziesz do apteki i poprosisz o próbki
mi na przykład Normaderm Vichy zupełnie nie odpowiada-żadnych efektów nie było
ale najlepiej bedzie jak podejdziesz do apteki i poprosisz o próbki
mi na przykład Normaderm Vichy zupełnie nie odpowiada-żadnych efektów nie było
wiper nawet nie wiedzialam ze mozna poprosic o takie probki w aptece,ciekawe czy w mojej tez :)
rybalon jak cos wynajde to dam znac ;)
wiecie bo to jest tak,ze ja jak bylam troszke mlodsza to stosowalam samoopalacze, potem solarium i takie tam i pozostawaly mi takie nierowne kolorki.. :( chcialabym to jakos znormalizowac. pojde do apteki popytam o to co mowisz wiper i zobaczymy :)
rybalon jak cos wynajde to dam znac ;)
wiecie bo to jest tak,ze ja jak bylam troszke mlodsza to stosowalam samoopalacze, potem solarium i takie tam i pozostawaly mi takie nierowne kolorki.. :( chcialabym to jakos znormalizowac. pojde do apteki popytam o to co mowisz wiper i zobaczymy :)
dzieki :)
wiecie ja tak generalnie myslalam ze moze bezpieczniej jest isc do dermatologa i niech on stwierdzi czy to przebarwienia od solarium itp czy po pryszczach czy jeszcze cos innego. bo slyszalam, ze np.uzywajac kremu rozjasniajacego na wlasna reke mozna sobie tylko jeszcze namieszac z kolorem.
tylko dostac sie panstwowo do dermatologa to sobie pewnie poczekam..
10 wrzesnia bede w PL to moze sprobuje sie do jakiegos dostac..jak myslicie?
wiecie ja tak generalnie myslalam ze moze bezpieczniej jest isc do dermatologa i niech on stwierdzi czy to przebarwienia od solarium itp czy po pryszczach czy jeszcze cos innego. bo slyszalam, ze np.uzywajac kremu rozjasniajacego na wlasna reke mozna sobie tylko jeszcze namieszac z kolorem.
tylko dostac sie panstwowo do dermatologa to sobie pewnie poczekam..
10 wrzesnia bede w PL to moze sprobuje sie do jakiegos dostac..jak myslicie?
ja od początku ciąży używam krem IWOSTIN, jestem z niego bardzo zadowolona, mozna je kupić w aptece, zarówno na dzień jak i na noc.
mi się zrobiła na ustach opryszczka a myslałam, że to mały pryszcz i sobie ją rozniosłam po brodzie, ten krem mi pomógł, póki co jest super.
natomiast jeżeli chodzi o przebarwienia to chyba nie ma na to skutecznego kremu, pozostają jakieś laserowe zabiegi.
ja znajdziesz jakis dobry środek to daj znać na forum, bo mi się chyba zrobiły na twarzy jakieś przebarwienia od słońca teraz podczas ciąży :-(
mi się zrobiła na ustach opryszczka a myslałam, że to mały pryszcz i sobie ją rozniosłam po brodzie, ten krem mi pomógł, póki co jest super.
natomiast jeżeli chodzi o przebarwienia to chyba nie ma na to skutecznego kremu, pozostają jakieś laserowe zabiegi.
ja znajdziesz jakis dobry środek to daj znać na forum, bo mi się chyba zrobiły na twarzy jakieś przebarwienia od słońca teraz podczas ciąży :-(
Ja tez uzywam Effaclar (teraz mi sie skonczyl, wiec czekam az pojade do Polski i kupie) - polecila mi dermatolog na wlasnie takie rozne niedoskonalosci skory.
Miesiac przed slubem moja cera byla w oplakanym stanie... Ale dzieki temu kremowi, lekkiemu pilingowi myjacemu, maseczce nawilzajacej i wodzie termalnej na twarz doprowadzilam sie do calkiem dobrego stanu.
Miesiac przed slubem moja cera byla w oplakanym stanie... Ale dzieki temu kremowi, lekkiemu pilingowi myjacemu, maseczce nawilzajacej i wodzie termalnej na twarz doprowadzilam sie do calkiem dobrego stanu.
Kup sobie http://www.giftskielce.pl/odpowiedni-krem-na-dermatoze/ jestem bardzo zadowolona.
Sprawdź http://kulturuj.pl/2023/05/25/poszukiwania-kremu-nawilzajacego/ gorąco polecam.