Widok
dla dziecka w wieku komunijnym zegarek musi być odjazdowy ;)
polecam oczywiście swatch, modele do wyboru do koloru,
sami ostatnio kupowaliśmy na prezent,
solidny, bardzo dobrze wykonany, młodzieżowy wygląd, różnorodność wzorów i kolorów, i nie jest taki bardzo delikatny wytrwa różne przygody, które może mu zafundować dziecko w tym wieku,
no i oczywiście gwarancja :)
polecam oczywiście swatch, modele do wyboru do koloru,
sami ostatnio kupowaliśmy na prezent,
solidny, bardzo dobrze wykonany, młodzieżowy wygląd, różnorodność wzorów i kolorów, i nie jest taki bardzo delikatny wytrwa różne przygody, które może mu zafundować dziecko w tym wieku,
no i oczywiście gwarancja :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Uwielbiam swatche, ale to na pewno nie są solidne zegarki :D
Miałam już 3 i każdy po jakimkolwiek problemie nadawały się tylko do wyrzucenia. Zresztą koleżanka, która pracowała w sklepie Time Trend powiedziała, że Swatch to największy "szajs", a zegarmistrzy wymieniający baterię, określił go jako "jednorazowe badziewie". Dodam, że mam skina na srebrnej bransolecie, a nie plastikową zabaweczkę.
Nadal będę kupować Swatch'e bo są po prostu ładne, ale nie oszukujmy się, że to jest solidny zegarek. :D
Miałam już 3 i każdy po jakimkolwiek problemie nadawały się tylko do wyrzucenia. Zresztą koleżanka, która pracowała w sklepie Time Trend powiedziała, że Swatch to największy "szajs", a zegarmistrzy wymieniający baterię, określił go jako "jednorazowe badziewie". Dodam, że mam skina na srebrnej bransolecie, a nie plastikową zabaweczkę.
Nadal będę kupować Swatch'e bo są po prostu ładne, ale nie oszukujmy się, że to jest solidny zegarek. :D
Hej, ja kupiłam na tej stronie: http://www.zegarkowy.pl/ i byłam bardzo zadowolona. Zegarek jest bardzo porządny, moim zdaniem to dobry prezent na komunię.
Potwierdzam! Ostatnio kupiłam tam świetny zegarek sportowy casio i nie żałuję!
Zegarek mam już kupiony, a teraz potrzebuję kupić ładne pudełko na zegarek. Czy w internecie można kupić pudełko na indywidualne zamówienie? Dziękuje z góry za odpowiedzi.
Wydaje mi się, że tam, gdzie kupiłeś zegarek będą też opakowania. A jak nie to są stoiska w galeriach gdzie pakują prezenty.
Jeśli chodzi o zegarki to dzieci raczej wolą juz elektroniczne jak smartwatche czy coś. Np. Klug na zegarki ala smartwatch dla dziecka z krokomierzem, funkcją dzwonienia i co najważniejsze lokalizatorem GPS. Więc na specjalnej aplikacji można widzieć gdzie dziecko się znajduje. To może być też fajny prezent.
Jeśli chodzi o zegarki to dzieci raczej wolą juz elektroniczne jak smartwatche czy coś. Np. Klug na zegarki ala smartwatch dla dziecka z krokomierzem, funkcją dzwonienia i co najważniejsze lokalizatorem GPS. Więc na specjalnej aplikacji można widzieć gdzie dziecko się znajduje. To może być też fajny prezent.
Długo zastanawiałem się nad wyborem prezentu dla mojego brata i ostatecznie zdecydowałem się na zakup zegarka, dlatego zdecydowałem się skorzystać z oferty hurtowni zegarmistrzowskiej, gdzie znajdziecie m.in. oryginalny pasek do zegarka Casio . Co Wy sądzicie o ich ofercie?
pewnie, myślę, że coś fajnego w tym przedziale cenowym się znajdzie https://e-zegarek.pl/zegarki-meskie