Widok
To zależy od klimatu. Jeżeli planujesz wesele:
- z dużą ilością alkoholu i orkiestrę, która będzie promować picie na umór, organizując liczne zabawy, gdzie trzeba pić, a wygraną jest wódka.
- Zabawy weselne to: macanie po kolankach, dmuchanie balonów tyłkiem czy wkładanie palucha w pępek.
To zespól Max Dance jest dla Ciebie.
- z dużą ilością alkoholu i orkiestrę, która będzie promować picie na umór, organizując liczne zabawy, gdzie trzeba pić, a wygraną jest wódka.
- Zabawy weselne to: macanie po kolankach, dmuchanie balonów tyłkiem czy wkładanie palucha w pępek.
To zespól Max Dance jest dla Ciebie.
NIE NIE NIE max dance z Lęborka uważam ,ze ta kobieta z zespołu wyje jak wilkołak do księżyca przez jej wycie zniszczyli oprawę muzyczną na weselu siostry strasznie .NIE POLECAM gdyby chłopaki grali sami to może być ale ona straszna fałsz i do tego straszna egoistka ciągle o sobie ona wyła a nie śpiewała chyba pomyłkowo się tam pojawiła NIE POLECAM!!! szkoda czasu na nich i pieniędzy chyba że chcecie żeby goście byli niezadowoleni i wychodzili tuż po oczepinach bo z grzeczności tego wymaga to było tragiczne
Jak to mówią : jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził :)
Przykro mi " gościu weselny" (kimkolwiek jesteś) że ci się nie podobało. Większości chyba jednak bardzo się podobało skoro nam dziękowali za super zabawę. Co do "wycia" naszej wokalistki.... no cóż, nie jedna chciałaby tak umieć wyć :) Pozdrawiamy
Przykro mi " gościu weselny" (kimkolwiek jesteś) że ci się nie podobało. Większości chyba jednak bardzo się podobało skoro nam dziękowali za super zabawę. Co do "wycia" naszej wokalistki.... no cóż, nie jedna chciałaby tak umieć wyć :) Pozdrawiamy
Na moim bardzo dużo i dobrze grali, że nogi same chcą iść na parkiet i bawią oraz zachęcają gości do zabawy. Z tym piciem to chyba koleżanka za dużo sobie pozwoliła, że ma takie wspomnienia hihihi, bo u mnie nie było żadnych konusów namawiających do picia a zespół do końca wesele miał na stole nierozpoczętą weselną,