Widok
Będą grali u nas, bawilismy się na weselu gdzie grali więc i to nas przekonało. Przede wszystkim fajnie jak grają, wychodzą do ludzi, potrafią zachęcić do zabawy, fajnie się prezentują, nie tracą czasu na konkursy w czasie wesela (robią na poprawinach). Otwarci na współpracę. Cena też przemawia za nimi. Polecamy
No kurczę Antygona, masz rację! Bez sensu to jest. Inteligentny człowiek od razu się skapnie że to sztuczne robienie reklamy. A wiesz co jest najgorsze? Że ten zespół tego nie potrzebuje, więc to mu tylko szkodzi. Ja też napisałam kilka pochlebnych opinii na ich temat, bo grali u mnie, ale przestałam robić tzw. sztuczny szum. A co do demo na stronie, to masz rację - fatalne. Już ich zjechałam za to, bo mało by brakowało, a bym ich nie wzięła. Na szczęście na żywo grają super! Aaa, i jak by co, to nie robię im reklamy, po prostu mówię jak jest, a jak ktoś nie wierzy to prześlę zdjęcia lub kawałek filmu z naszego wesela, piszcie na wro.marta@wp.pl i sami oceńcie.
Pszczoua - no pewnie że tak:) Nie chodziło mi o Twoją opinię, tylko raczej o trzy pochlebne opinie z tego samego IP... A poza tym my dwie dobrze wiemy co mówimy o tym zespole i wydaje mi się że mamy prawo się od czasu do czasu wypowiedzieć:)
Inna sprawa:
Dlaczego pytający najpierw nie poszuka odpowiedzi w wyszukiwarce?? Po co zakładać nowe wątki na ten sam temat??
Inna sprawa:
Dlaczego pytający najpierw nie poszuka odpowiedzi w wyszukiwarce?? Po co zakładać nowe wątki na ten sam temat??
A po co się zakłada tego typu wątki, a po co pojawia się tam kilka opinii i to jeszcze z tego samego IP, od ciągle i tej samej osoby...
Ilość takich zapytań i pochwał czyli rzekoma popularność jest odwrotnieproporcjonalna do stanu faktycznego. Są zespoły które przewijają się na okrągło ale tylko w takich zapytkach, rzadko lub nigdy w relacjach i vice versa. A co do tego demo, zmiany może będa zauważalne za kilka lat jak się nauczą prawidłowo śpiewać i wykorzenią amatorskie naleciałości.
Ilość takich zapytań i pochwał czyli rzekoma popularność jest odwrotnieproporcjonalna do stanu faktycznego. Są zespoły które przewijają się na okrągło ale tylko w takich zapytkach, rzadko lub nigdy w relacjach i vice versa. A co do tego demo, zmiany może będa zauważalne za kilka lat jak się nauczą prawidłowo śpiewać i wykorzenią amatorskie naleciałości.
Czepianie się dema na stronie, czy osoby pana Michała to rzeczywiście złośliwe bicie piany przez zazdrosnych konkurentów, bo coż tu porównywać pseudo zespoły midowców z zawodowcami. Ludzie przecież w Revesie jest normalna sekcja dęta, tam nie da się udawać grania tam autentycznie słychać dęciaki grające profesjonalnie zaaranżowane frazy i solówki. Która z konkurencyjnych i złośliwie piszących kapel jest w stanie zagrać bez prądu ??? Więc skoro nie umiecie grać panowie muzykanty bez prądu nie porównujcie się z tymi co muzykę grają ,a nie udają. Donośny, mocny głos pana Michała również doskonale sprawdza się bez dodatków technicznych, więc proponowałbym zazdrośnikom przyjrzeć się dokładnie na przykładzie Reversów jak powinna,wyglądać i brzmieć kapela na poziomie.
Nowa stronka zespołu: http://www.zespol-revers.pl
Moge w 100 procentach polecić zespół revers. Grali u nas na weselu 09. 07.2011 w czardaszu. Na początku troszkę się obawialam ze nie sprostaja naszym wymaganiom gdyż wzięliśmy ich z polecenia Zajazdu czardasz ale nie rzalowalismy. Byli naprawdę świetni. W trakcie wesela komunikowali się z nami non stop tak wiec było naprawdę super. A ich show z czapkami i dyskoteka były atrakcja wesela. Z całego serca polecam chłopaków.
Dlaczego admin usunął cały wątek dotyczący REVERS? Przecież miał on chyba ze 3 lata i było w nim mnóstwo przydatnych informacji, których juz nie wpisza osoby nie będące już na forum. Jeśli czyjs wpis był nie zgodny to wystarczyło go usunąć jak w innym wątkach, lub usunąć konto wpisującego jeśli było coś obraźliwego. Usunięcie całego wątku jest nie sprawiedliwe
Kapela dobra na wiejskie zabawy w remizie z przed 20 lat, faceci mają niby sprzęt ale nic po za tym, robią jedynie kupę hałasu co z muzyką zbyt wiele wspólnego nie ma. Jak komuś taka chała odpowiada to polecam, natomiast oczekującym czegoś więcej niż tylko hałas odsyłam do zespołów sprawdzonych z dobrą reputacją.
Kachulka - hihih przepraszam, dopiero teraz odszukałam Twojego maila, już nawet zapomniałam o jakimś tam filmiku z wesela;) Pewnie już Ci się nie przyda opinia;p A tak naprawdę to w dniu ślubu zapewniam że nie będzie się dla Pary Młodej liczyło czy ktoś śpiewa trochę lepiej czy trochę gorzej, czy ma tyle albo tyle pochlebnych opinii na wielkiej wyroczni forum trójmiasto ;p Ważne że zaśpiewa DLA WAS, i że będą przy tym tańczyć z Wami Wasi bliscy. Tak naprawdę jak goście to marudy to i tak znajdą słabe strony wesela i zespołu/DJa, obgadają jedzenie albo strój kelnerki. Ciesz się z męża a resztą się nie przejmuj;p
Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał do mnie pisać w sprawie filmiku to przepraszam bardzo ale mam wszystko spakowane w kartonach (przeprowadzka) i nie mam zielonego pojęcia gdzie on jest. To foto z naszego wesela. A nie byłoby łatwiej podjechać gdzieś gdzie aktualnie grają i zobaczyć na żywo? Opiniom można wierzyć lub nie, można też wyrobić sobie własną.

Uploaded with ImageShack.us
Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał do mnie pisać w sprawie filmiku to przepraszam bardzo ale mam wszystko spakowane w kartonach (przeprowadzka) i nie mam zielonego pojęcia gdzie on jest. To foto z naszego wesela. A nie byłoby łatwiej podjechać gdzieś gdzie aktualnie grają i zobaczyć na żywo? Opiniom można wierzyć lub nie, można też wyrobić sobie własną.

Uploaded with ImageShack.us
Drogi panie Mirku, mój mentorze, pożeraczu nieuczciwych zespołów, wstawiających kit z podkładu miast własnych umiejętności, oszukujących przy tym jakoby oni to zaprawdę grali - mam do Pana ogromną prośbę. I mam nadzieję, Ba! Jestem nawet pewien tego, iż z Pańskim ogromnym doświadczeniem, szczególnie wynikającym z dotychczasowych podsumowań zespołu Revers i zdemaskowania jego szefa, dokona pan równie trafnej ekspertyzy na kolejnym przykładzie (bo na temat rzeczonego wiemy już chyba wszystko i po za tym trochę zawiało nudą).
Zwracam się więc do Pana "nosa" tudzież "ucha" muzycznego i proszę aby Pan teraz dla odmiany odniósł się do zespołów ze strony
http://www.centrumzespolow.pl
Liczę na Pana profesjonalną i obiektywną ocenę. Myślę że nie sprawi to większego problemu, gdyż wystarczy wziąć na wokandę pierwszy lepszy z nich, bo większość kolejnych sprawia wrażenie niemal bitych przez kalkę, co zaoszczędzi pana cennego czasu. Natomiast my będziemy mogli w pełni podziwiać pański demaskatorski kunszt. Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie oczekuję Pańskiej weryfikacji w/w grup.
Zwracam się więc do Pana "nosa" tudzież "ucha" muzycznego i proszę aby Pan teraz dla odmiany odniósł się do zespołów ze strony
http://www.centrumzespolow.pl
Liczę na Pana profesjonalną i obiektywną ocenę. Myślę że nie sprawi to większego problemu, gdyż wystarczy wziąć na wokandę pierwszy lepszy z nich, bo większość kolejnych sprawia wrażenie niemal bitych przez kalkę, co zaoszczędzi pana cennego czasu. Natomiast my będziemy mogli w pełni podziwiać pański demaskatorski kunszt. Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie oczekuję Pańskiej weryfikacji w/w grup.
zespół Revers
witam serdecznie wszystkich forumowiczów , chcieliśmy wraz z moim już mężem podziękować tak wspaniałej kapeli jaką jest REVERS . Sprawdzili się na naszym weselu w 100% a nawet w 200% bawili ludzi do samego końca, Pan Michał stanął na wysokości zadania tak jak cała reszta zespołu polecam tą orkiestrę bo warto przeżyć taką wspaniałą zabawę jaką zafundował nam zespół Revers polecam i pozdrawiam.
Kolejne zmiany w składzie, wymieniony został trębacz, a już BOS wydzwania po ludziach i szuka saksofonisty, czyli zmian końca nie ma, natomiast na stronie nagrania i fotki oczywiście po staremu, przecież klienta łapać trzeba jak się da :)
Ciekawe czy wymieniani panowie też mięli problemy alkoholowe, czy ten problem dotyczy tylko BOSa ? - bo ostatnio dużo i głośno o tym się mówi.
Ciekawe czy wymieniani panowie też mięli problemy alkoholowe, czy ten problem dotyczy tylko BOSa ? - bo ostatnio dużo i głośno o tym się mówi.