Widok

zespół Revers

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy u kogoś z Was grał może ten zespół? Będę wdzięczna za opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 51
tak u nas grali i powiem tak .. jestesmy bardzo zadowoleni zespół stanął na wysokosci zadania jak najbardziej polecam..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 53
z tego co wiem i z tego co tu pisza to muszą być dobrzy w tym co robia :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 46
Jest wiele wątków na temat tego zespołu. Ja byłam na dwóch weselach, na których grali i będą grać też u mnie :) Z czystym sumieniem polecam :) Chłopaki rozkręcaja impreze na calego :)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 28
Będą grali u nas, bawilismy się na weselu gdzie grali więc i to nas przekonało. Przede wszystkim fajnie jak grają, wychodzą do ludzi, potrafią zachęcić do zabawy, fajnie się prezentują, nie tracą czasu na konkursy w czasie wesela (robią na poprawinach). Otwarci na współpracę. Cena też przemawia za nimi. Polecamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 27
popieram i również polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24
również polecam ten zespół

http://www.slubniaczek.pl.tl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
szczerze polecam 100 % zadowolenia ciekawy repertuar zywe bzmienia super wokal polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24
Pomijając ocenę dokonań na demo (z litości gdyż nie chcę się pastwić) to tylko dodam że 99% opinii na temat zespołu Revers pisze niejaka Pszczoua, tudzież Forumkowiczka i pan młody. W starszych wątkach również z tego samego IP: Ala, Beata i Łukasz.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2
No kurczę Antygona, masz rację! Bez sensu to jest. Inteligentny człowiek od razu się skapnie że to sztuczne robienie reklamy. A wiesz co jest najgorsze? Że ten zespół tego nie potrzebuje, więc to mu tylko szkodzi. Ja też napisałam kilka pochlebnych opinii na ich temat, bo grali u mnie, ale przestałam robić tzw. sztuczny szum. A co do demo na stronie, to masz rację - fatalne. Już ich zjechałam za to, bo mało by brakowało, a bym ich nie wzięła. Na szczęście na żywo grają super! Aaa, i jak by co, to nie robię im reklamy, po prostu mówię jak jest, a jak ktoś nie wierzy to prześlę zdjęcia lub kawałek filmu z naszego wesela, piszcie na wro.marta@wp.pl i sami oceńcie.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
Ja opinię pisałam w listopadzie, ale już nie będę :P To nie jest robienie sztucznej reklamy. Grali u mojego brata na weselu i przyszłej szwagierki. Teraz grać będą u mnie. Demo na stronie faktycznie nieciekawe, w rzeczywistości jest super.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17
Poza tym, jeśli ktoś pyta na forum o opinie, to chyba lepiej komuś doradzić niż się nie odzywać...
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
Pszczoua - no pewnie że tak:) Nie chodziło mi o Twoją opinię, tylko raczej o trzy pochlebne opinie z tego samego IP... A poza tym my dwie dobrze wiemy co mówimy o tym zespole i wydaje mi się że mamy prawo się od czasu do czasu wypowiedzieć:)

Inna sprawa:

Dlaczego pytający najpierw nie poszuka odpowiedzi w wyszukiwarce?? Po co zakładać nowe wątki na ten sam temat??
image
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
A po co się zakłada tego typu wątki, a po co pojawia się tam kilka opinii i to jeszcze z tego samego IP, od ciągle i tej samej osoby...
Ilość takich zapytań i pochwał czyli rzekoma popularność jest odwrotnieproporcjonalna do stanu faktycznego. Są zespoły które przewijają się na okrągło ale tylko w takich zapytkach, rzadko lub nigdy w relacjach i vice versa. A co do tego demo, zmiany może będa zauważalne za kilka lat jak się nauczą prawidłowo śpiewać i wykorzenią amatorskie naleciałości.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2
Antygona - a Ty ich słyszałaś na żywo, skoro się tak rozpisałaś na ich temat?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19
Moim zdaniem Antygona opiera się jedynie na demo które jest umieszczone na stronie....
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 20
Pan Michał to dobry szołmen ale nie ma pojęcia o granu gdyby nie jego kledzy to dalej by udawał SATANE na gitarze.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jestem zupełnie innego zdania.Chłopaki świetnie grają i ze szczerym sercem POLECAM ten zespół każdemu!
image

27 października 2007:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21
Bez obawy koledzy!- szczególnie Ty Michał jesteś całym motorem napędowym tego zespołu. Po prostu niektórym żal d-pę ściska.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 24
Czepianie się dema na stronie, czy osoby pana Michała to rzeczywiście złośliwe bicie piany przez zazdrosnych konkurentów, bo coż tu porównywać pseudo zespoły midowców z zawodowcami. Ludzie przecież w Revesie jest normalna sekcja dęta, tam nie da się udawać grania tam autentycznie słychać dęciaki grające profesjonalnie zaaranżowane frazy i solówki. Która z konkurencyjnych i złośliwie piszących kapel jest w stanie zagrać bez prądu ??? Więc skoro nie umiecie grać panowie muzykanty bez prądu nie porównujcie się z tymi co muzykę grają ,a nie udają. Donośny, mocny głos pana Michała również doskonale sprawdza się bez dodatków technicznych, więc proponowałbym zazdrośnikom przyjrzeć się dokładnie na przykładzie Reversów jak powinna,wyglądać i brzmieć kapela na poziomie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 22
do góry