Widok
Będą grali u nas, bawilismy się na weselu gdzie grali więc i to nas przekonało. Przede wszystkim fajnie jak grają, wychodzą do ludzi, potrafią zachęcić do zabawy, fajnie się prezentują, nie tracą czasu na konkursy w czasie wesela (robią na poprawinach). Otwarci na współpracę. Cena też przemawia za nimi. Polecamy
No kurczę Antygona, masz rację! Bez sensu to jest. Inteligentny człowiek od razu się skapnie że to sztuczne robienie reklamy. A wiesz co jest najgorsze? Że ten zespół tego nie potrzebuje, więc to mu tylko szkodzi. Ja też napisałam kilka pochlebnych opinii na ich temat, bo grali u mnie, ale przestałam robić tzw. sztuczny szum. A co do demo na stronie, to masz rację - fatalne. Już ich zjechałam za to, bo mało by brakowało, a bym ich nie wzięła. Na szczęście na żywo grają super! Aaa, i jak by co, to nie robię im reklamy, po prostu mówię jak jest, a jak ktoś nie wierzy to prześlę zdjęcia lub kawałek filmu z naszego wesela, piszcie na wro.marta@wp.pl i sami oceńcie.
Pszczoua - no pewnie że tak:) Nie chodziło mi o Twoją opinię, tylko raczej o trzy pochlebne opinie z tego samego IP... A poza tym my dwie dobrze wiemy co mówimy o tym zespole i wydaje mi się że mamy prawo się od czasu do czasu wypowiedzieć:)
Inna sprawa:
Dlaczego pytający najpierw nie poszuka odpowiedzi w wyszukiwarce?? Po co zakładać nowe wątki na ten sam temat??
Inna sprawa:
Dlaczego pytający najpierw nie poszuka odpowiedzi w wyszukiwarce?? Po co zakładać nowe wątki na ten sam temat??
A po co się zakłada tego typu wątki, a po co pojawia się tam kilka opinii i to jeszcze z tego samego IP, od ciągle i tej samej osoby...
Ilość takich zapytań i pochwał czyli rzekoma popularność jest odwrotnieproporcjonalna do stanu faktycznego. Są zespoły które przewijają się na okrągło ale tylko w takich zapytkach, rzadko lub nigdy w relacjach i vice versa. A co do tego demo, zmiany może będa zauważalne za kilka lat jak się nauczą prawidłowo śpiewać i wykorzenią amatorskie naleciałości.
Ilość takich zapytań i pochwał czyli rzekoma popularność jest odwrotnieproporcjonalna do stanu faktycznego. Są zespoły które przewijają się na okrągło ale tylko w takich zapytkach, rzadko lub nigdy w relacjach i vice versa. A co do tego demo, zmiany może będa zauważalne za kilka lat jak się nauczą prawidłowo śpiewać i wykorzenią amatorskie naleciałości.
Czepianie się dema na stronie, czy osoby pana Michała to rzeczywiście złośliwe bicie piany przez zazdrosnych konkurentów, bo coż tu porównywać pseudo zespoły midowców z zawodowcami. Ludzie przecież w Revesie jest normalna sekcja dęta, tam nie da się udawać grania tam autentycznie słychać dęciaki grające profesjonalnie zaaranżowane frazy i solówki. Która z konkurencyjnych i złośliwie piszących kapel jest w stanie zagrać bez prądu ??? Więc skoro nie umiecie grać panowie muzykanty bez prądu nie porównujcie się z tymi co muzykę grają ,a nie udają. Donośny, mocny głos pana Michała również doskonale sprawdza się bez dodatków technicznych, więc proponowałbym zazdrośnikom przyjrzeć się dokładnie na przykładzie Reversów jak powinna,wyglądać i brzmieć kapela na poziomie.