Widok
A po co się zakłada tego typu wątki, a po co pojawia się tam kilka opinii i to jeszcze z tego samego IP, od ciągle i tej samej osoby...
Ilość takich zapytań i pochwał czyli rzekoma popularność jest odwrotnieproporcjonalna do stanu faktycznego. Są zespoły które przewijają się na okrągło ale tylko w takich zapytkach, rzadko lub nigdy w relacjach i vice versa. A co do tego demo, zmiany może będa zauważalne za kilka lat jak się nauczą prawidłowo śpiewać i wykorzenią amatorskie naleciałości.
Ilość takich zapytań i pochwał czyli rzekoma popularność jest odwrotnieproporcjonalna do stanu faktycznego. Są zespoły które przewijają się na okrągło ale tylko w takich zapytkach, rzadko lub nigdy w relacjach i vice versa. A co do tego demo, zmiany może będa zauważalne za kilka lat jak się nauczą prawidłowo śpiewać i wykorzenią amatorskie naleciałości.
Pszczoua - no pewnie że tak:) Nie chodziło mi o Twoją opinię, tylko raczej o trzy pochlebne opinie z tego samego IP... A poza tym my dwie dobrze wiemy co mówimy o tym zespole i wydaje mi się że mamy prawo się od czasu do czasu wypowiedzieć:)
Inna sprawa:
Dlaczego pytający najpierw nie poszuka odpowiedzi w wyszukiwarce?? Po co zakładać nowe wątki na ten sam temat??
Inna sprawa:
Dlaczego pytający najpierw nie poszuka odpowiedzi w wyszukiwarce?? Po co zakładać nowe wątki na ten sam temat??
No kurczę Antygona, masz rację! Bez sensu to jest. Inteligentny człowiek od razu się skapnie że to sztuczne robienie reklamy. A wiesz co jest najgorsze? Że ten zespół tego nie potrzebuje, więc to mu tylko szkodzi. Ja też napisałam kilka pochlebnych opinii na ich temat, bo grali u mnie, ale przestałam robić tzw. sztuczny szum. A co do demo na stronie, to masz rację - fatalne. Już ich zjechałam za to, bo mało by brakowało, a bym ich nie wzięła. Na szczęście na żywo grają super! Aaa, i jak by co, to nie robię im reklamy, po prostu mówię jak jest, a jak ktoś nie wierzy to prześlę zdjęcia lub kawałek filmu z naszego wesela, piszcie na wro.marta@wp.pl i sami oceńcie.
Będą grali u nas, bawilismy się na weselu gdzie grali więc i to nas przekonało. Przede wszystkim fajnie jak grają, wychodzą do ludzi, potrafią zachęcić do zabawy, fajnie się prezentują, nie tracą czasu na konkursy w czasie wesela (robią na poprawinach). Otwarci na współpracę. Cena też przemawia za nimi. Polecamy