Widok

zespół ?????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy znacie dziewczyny ( i nie tylko) zespół 1 plus 2? Czy ktoś widział i słyszał go na jakimś weselu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koleżanka z nimi współpracowała :) i mówiła że spoko są :) ale nic więcej nie wiem....
wysłałam Ci moje odczucia na priv i czekam na odpowiedź :)
odpisałam i czekam na dalszą korespondencję
Hejka !

U mnie grali na imprezce i zrobili całkiem fajny show. Po pierwsze grali bardzo dużo, zintegrowali całą salę i głosy im wytrzymały aż do samego końca do 6 rano. Młodzi ludzie i dają power i o to chodzi ... I jeszcze jedno co najważniejsze było dla mnie, była pełna kulturka, nie piją w trakcie grania i ustalili ze mną cały scenariusz ... No może nie do końca :) Ale dzieki temu też się świetnie bawiłam ! Polecam.
Hejka !

U mnie grali na imprezce i zrobili całkiem fajny show. Po pierwsze grali bardzo dużo, zintegrowali całą salę i głosy im wytrzymały aż do samego końca do 6 rano. Młodzi ludzie i dają power i o to chodzi ... I jeszcze jedno co najważniejsze było dla mnie, była pełna kulturka, nie piją w trakcie grania i ustalili ze mną cały scenariusz ... No może nie do końca :) Ale dzieki temu też się świetnie bawiłam ! Polecam.
Miśka dzieki za te słowa - choć to nie ja zaczynałam ten wątek, ale w minionę sobotę podpisałam z nimi umowę :) Ale mam jedno pytanko na jakich instrumentach grali u Ciebie i ile osób stanowiło zespół?
Pozdrawiam
sisi, bez obrazy...ale podpisałaś umowę i nie wiesz na jakich instrumentach i w jakim składzie będą grać?...jakieś to dziwne....kupujesz kota w worku bo go chwalą na forum?
Jakimś dziwnym człowiekiem jesteś - skoro czytać nie umiesz - ja wiem doskonale na jakich instrumentach będa grali u mnie, ale wolę tego nie mówić na głos bo wszystko co mówi się na forum posądzane jest o reklamę.
A nie wiem czy wiesz, że każda umowę można zmienić i dlatego zadałam to pytani, a Miśka może odpowiedzieć mi n priv, żeby i jej ktoś o reklame nie posądził.
avanti napisał(a):

> sisi, bez obrazy...ale podpisałaś umowę i nie wiesz na jakich
> instrumentach i w jakim składzie będą grać?...jakieś to
> dziwne....kupujesz kota w worku bo go chwalą na forum?
A jeśli chodzi o chwalenie to umowę z nimi podpisałam na tyle dano temu, że jeszcze wtedy nie pisało sie o nich na forum
i ja rowniez bardzo poprosze o demo :)
Do MIśki. Podaj swój e-mail bo chciałabym o coś zapytać na priv
do góry