Widok

zespol-wazne!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Blagam niech mi ktos pomoże!!! Slyszalam,ze zespoł który prowadzi pan Pstrąg super gra na weselach. Nie moge nigdzie znależć żadnego namiaru na niego. Z góry dziękuję!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez poproszę!!!
dzięks pap ;o)
Co prawda nie znam Pana Pstrąga, ale polecam zespól Gala z Lęborka
Rewelka - 4 pary znajomych po nas też miało tą orkiestre - wszyscy zadowoleni w 100 %
mm poproszę o namiary na maila. dzięki

czy mogłabym prosić o @ z informacją jak można znaleźć zespół Gala? Szuykam zespołu, a nie wszystkie mają wolne terminy - mimo że to dopiero w czerwcu 2006r.

image
He he he - fakt Pstrąg ma dobrą kapelę od co najmniej 14 lat - wcześniej nie wiem bo nie miałem styczności z branżą weselną. Przyznam że pierwsze wesela filmowałem z jego udziałem.
Ale do rzeczy - poszukaj telefonów z okolic Tczewa - gdzieś tam mieszkał.
czy mógłby ktoś coś więcej o tym zespole napisać???
Naprawde nikt nie słyszał o tym zespole???? Panie Waldku a może pan ich zna????
Pstrąg? On jest drogi ale... i dobry. Cena, którą poda za wesele pozwoli mu na to, żeby wystawić tzw. zastępstwo w razie lepszej fuchy. Uważajcie!!!
Zgadza się, grali u mojej koleżanki na weselu, ale na poprawiny nie wystarczyło panom czasu i przysłali zastępstwo, które radziło sobie lepiej niż oni. Pstrąg należy do tego typu zespołów, co to operuje tekstami: a teraz pan młody całuje pane młodą aż po samą wątróbkę!!!!! Jak dla mnie to mało zabawne. Poza tym robią z siebie gwiazdy wielkiego formatu i spotkałam się z tym , że nawet nie chcieli grać piosenek, o które prosili goście, tłumacząc że grali je już wcześniej i nie lubią powtórek. Bo przecież goście są dla nich a nie odwrotnie.
no właśnie tego się obawiałem czy uważacie,że to fair podpisuje się z nim umowę,którą ma chyba za nic skoro decyduje o tym,czy zagrać czy może wystwić kogoś innego,zaryzykowalibyście czy lepiej poszukać innego zespołu???? poradzcie proszę?????
pomóżcie co robić????
Sound City Band
Kontakt: p.Artur 0-501-264-703

Cała moja fascynacja zespołem Sound City Band zaczęła się od spotkania
Z p. Arturem menadżerem grupy. To była zupełnie luźna rozmowa w której mówiłam o swoich preferencjach muzycznych i po dosłownie 5 min. rozmowy zauważyłam, iż członek zespołu dokładnie wie o co mi chodzi. Grupe tworzy jedna pani-która spiewa i dwóch mężczyzn. Nie chcieliśmy ŻADNEGO disco polo ani biesiady. Grali fantastycznie szlagiery z całego świata, A uwierz mają bogaty repertuar (Tina Turner,Michael Jackson,The Police, rock and roll,salse, cha-cha, Grease, Gorączka Sobotniej Nocy I wiele wiele innych).
Goście byli zafascynowani muzyką i spiewem. Kiedy nie tańczyli, to wsłuchiwali się w płynące rytmy.
Osobiście byłam już na kilkunastu weselach, ale na żadnym nie bawiłam się tak jak na własnym - brzmi to zapewne mało skromnie. Wiem, że dobra muzyka to 85% powodzenia przyjęcia weselnego.
e-mail: achmiola@adelphia.net

ja też poproszę o namiary :)
a jak to wyglada cenowo ??? taka grupa??

właśnie ;-)))
Ja tez szukam takiego zespolu - zandej biesiady i dicho.. czy masz moze jakies mp3 tego zespolu, lub adres ich stronki internetowej?
No i wlasnie - jaka cena.. ??

Sluchajcie! Zgadzam sie całkowicie z Agą, co do zespolu p. Artura (Sound City Band). Są świetni, naprawdę. Byłem na weselu, gdzie miałem przyjemność bawić się przy ich muzyce. Zero disco polo i biesiady. pełna kultura. Powiedziałbym, pop z najwyższej pólki (Gloria Estefan, Tina Turner, Stevie Wonder, Jackson, Madonna, Kayah, W. Houston itp.). Zresztą, co ja będę Was przekonywał... Sami sobie przesłuchajcie ich pliki demo, na ich stronie: www.soundcity.pl

Pozdro!
Polecam Sound City Band.

Pozdrawiam wszystkich!
Ja wlasnie bardzo lubie biesiadne piosenki na weselu, wiem ze przewaznie goscie sie przy takich utworach swietnie bawia no ale to kwestia gustu.
do góry