Widok
Zapytaj pediatrę. Mojej córce w podobnym wieku "uciekało" oko, byłam z nią w poradni zeza, ale w rezultacie oko samo "dojrzało" i nic nie trzeba było robić. Natomiast mam w najbliższym otoczeniu dziewczynkę, której podobnie "odjeżdżało" oko i potrzebne były ćwiczenia rehabilitacyjne.
Tak czy siak - warto spytać o zdanie pediatrę, który pokieruje Cię dalej.
Tak czy siak - warto spytać o zdanie pediatrę, który pokieruje Cię dalej.
Mojej córce też delikatnie uciekało oko. Bylismy pierwszy raz u okulisty jak miała chyba z 8 mies.
Nie bylo tak tego widać, tylko jak dobrze człowiek się przyjrzał, ale pediatra wyłapała i dała skierowanie.
Trafiliśmy do dr Skweres, którą polecam.
Chodzimy z córą raz w roku na kontrolę, ale nic się nie działo i nadal nie dzieje a oczko samo się "naprawiło".
Córka ma teraz 6 lat i sokoli wzrok :)
Także ja bym wzięła skierowanie od pediatry i zapisala się na wizytę do okulisty. Warto to skontrolować.
Nie bylo tak tego widać, tylko jak dobrze człowiek się przyjrzał, ale pediatra wyłapała i dała skierowanie.
Trafiliśmy do dr Skweres, którą polecam.
Chodzimy z córą raz w roku na kontrolę, ale nic się nie działo i nadal nie dzieje a oczko samo się "naprawiło".
Córka ma teraz 6 lat i sokoli wzrok :)
Także ja bym wzięła skierowanie od pediatry i zapisala się na wizytę do okulisty. Warto to skontrolować.