Widok

zgubiłam książeczkę zdrowia :(((

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wprawdzie jeszcze jej szukam w różnych dziwnych miejscach, bo może wpadła w ręce dzieci i gdzieś odłożona została zasypana, ale szanse maleją...
Zaginęła mi i książeczka zdrowia, ta którą wydają w szpitalu, i ta z receptami... Tą drugą to akurat łatwo będzie wyrobić nową, ale jak odtworzyć tą ze szpitala???
Czy któraś z Was miała taki przypadek? Jak się w ogóle do tego zabrać...?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przypominam się z tematem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam... ale jestem gapa...
tej z kuponami na recepty już nigdzie nie wyrobisz, od 1.01 sa one niepotrzebne. co do tej ze szpitala, wszystkie szczepienia dzieci są w karcie szczepień w przychodni. zdobądź czystą książeczkę, idź do poradni dziecka zdrowego w przychodni i przekonaj pielęgniarkę, żeby przepisała z karty do książeczki.
biała książeczka nie jest potrzebna to wiem.. kurcze a moze w szpitalu też wpiszą mi te wszystkie dane co uzupełniają za położnictwie.. ? Ależ jestem wściekła.. szukam , ale lipa
musisz poprostu kupić nowa książeczkę ( może w szpitalu ??nie wiem ale gdzieś dostaniesz pewnie) i potem iśc do pediatry dziecka i ta na podstawie karty zdrowia z przychodni wypełni ci na nowo ksiażeczkę np. szczepienia , przebyte choroby itp resztę mozesz wpisac sama np przebieg porodu jesli pamietasz jakies dane lub odkopać to w szpitalu poprostu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na allegro są z tego co widziałam , ale też teraz doczytałam , ze w szpitalu powinni mieć, trzeb złożyć podanie i chyba 20 zł wpłacić . Wiadomo , że każdy szpital rządzi się swoimi prawami więc pozostaje mi zapukać na kliniczną.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry