Widok

zgubiłam książeczkę zdrowia :(((

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wprawdzie jeszcze jej szukam w różnych dziwnych miejscach, bo może wpadła w ręce dzieci i gdzieś odłożona została zasypana, ale szanse maleją...
Zaginęła mi i książeczka zdrowia, ta którą wydają w szpitalu, i ta z receptami... Tą drugą to akurat łatwo będzie wyrobić nową, ale jak odtworzyć tą ze szpitala???
Czy któraś z Was miała taki przypadek? Jak się w ogóle do tego zabrać...?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przypominam się z tematem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam... ale jestem gapa...
tej z kuponami na recepty już nigdzie nie wyrobisz, od 1.01 sa one niepotrzebne. co do tej ze szpitala, wszystkie szczepienia dzieci są w karcie szczepień w przychodni. zdobądź czystą książeczkę, idź do poradni dziecka zdrowego w przychodni i przekonaj pielęgniarkę, żeby przepisała z karty do książeczki.
biała książeczka nie jest potrzebna to wiem.. kurcze a moze w szpitalu też wpiszą mi te wszystkie dane co uzupełniają za położnictwie.. ? Ależ jestem wściekła.. szukam , ale lipa
musisz poprostu kupić nowa książeczkę ( może w szpitalu ??nie wiem ale gdzieś dostaniesz pewnie) i potem iśc do pediatry dziecka i ta na podstawie karty zdrowia z przychodni wypełni ci na nowo ksiażeczkę np. szczepienia , przebyte choroby itp resztę mozesz wpisac sama np przebieg porodu jesli pamietasz jakies dane lub odkopać to w szpitalu poprostu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na allegro są z tego co widziałam , ale też teraz doczytałam , ze w szpitalu powinni mieć, trzeb złożyć podanie i chyba 20 zł wpłacić . Wiadomo , że każdy szpital rządzi się swoimi prawami więc pozostaje mi zapukać na kliniczną.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

do góry