Widok

zima za oknem :)!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Forumowiczki kochane, zerknijcie za okno!!! śniega pada!!!!!! a mi tak ciepło się już zrobiło myśląc o czerwcu :) !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie odsłoniłam okna............bo nie chciało mi się wierzyć, ale faktycznie ;(( pada.....
a ja juz marzylam o wiosennych ubrankach ;))
A ja już myślałam, że ominie mnie noszenie czapek i zimowych butów ;)
ale fajowaście :) poprawił mi się humorek przed dzisiejszym egzaminikiem :)
powodzonka na egzaminie ;))
dzięki :) przyda się ;)
ufff, udało się :) a nawiasem mówiąc egzamin był z dojrzałości do małżeństwa i rodzicielstwa :) hihihi
he he, to z tego robią egzaminy?
i na jakiej to uczelni??
co to za egzamin ..hehe
A po sniegu przyjdzie słońce. I właśnie tego słońca życzę wszystkim "przyszłym" . Pozdrawiam słonecznie i ciepło wszystkich forumowiczów Weselnika.
oby słoneczko było w dzień naszego Ślubu - 6 sierpnia...czy Wy też się Tym tak stresujecie ? Ja bym nie chciała, żeby padało...
U Nas w dniu ślubu to nawet nie liczę na upał :)

hmmmm.... no cóż, ja sie nie stresuję, bo nie mam na to wpływu :) a deszcz, to podobno symbol błogosławieństwa :)
no to ja się nie martwię już pogodą :o)))))) A niech se kropi, a co !
a zamiast pantofelków - gustowne gumiaczki ;) a w porszaku przecież jest szyber dach to na głowę nie napada.....
Shella, mam nadzieje ze 6.sierpnia slonce zaswieci nad Trojmiastem jak nad Hiszpania. A jesli ma padac to ja poprosze delikatny kapusniaczek w ramach blogoslawienstwa ;o) A tak naprawde, to mysle, ze w tym jedynym dniu bedzie nam wszystkim bardzo cieplo , bez wzgledu na pogode, bo nie ona przeciez najwazniejsza :) Pozdrawiam sierpniowe Panny Mlode :)
egzamin czysto teoretyczny :) a tematy??? małżeństwo w różnych kulturach, empatia i otwartość, przywiązanie, postawy rodzicielskie, rodzina z osobą niepoełnosprawną, komunikacja i strategie rozwiązywania problemów, adopcje, aborcja, rozwód, przemoc w rodzinie, współczesne zagrożenia małżeństwa i rodziny :)

A na taki egzamin można się napatoczyć studiując na UG (na WNS dokładnie, a jeszcze dokładniej w IP)
pozdrowionka :)
no tak, na PG to o takich rzeczach nie mówią ;) ufffff ....... wracam sobie do mojej klimatyzacji, bo dyplomik się napisać muuusi !!!! a sam jakoś nie chce!!! na szczęście pogoda na tyle obrzydliwa, że odechciewa się również romantycznych spacerów co zmusza do siedzenia przy kompie i nauki do obrony :)
to współczuję - ja właśnie zaczynam ferie:) hihihi :)
a ja z utęsknieniem wspominam życie studenckie...teraz to tylko człowiek czeka aż urlop weźmie...itd. Ale jest dobrze bo do ślubu tylko jeszcze 196 dni :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nawet ta chlapa za oknem mnie nie zdołuje !
ja pracuję od 2 lat :( tylko dyplom się wlecze
JA TAM NIE CHCĘ NIC MÓWIĆ, ALE DZIŚ TAKA POGODA DO BANI, ŻE NAWET NA FORUM PISAC SIĘ NIE CHCE, COOO :) ? :) PALUSZKI MI MARZNĄ, POPROSZE GRZAŃCA :)!!!!
a u mnie kochanme dzis piekne słoneczko... bardzo przyjemnie, no ale śnieżek jest więc jest lekko bieluchno... ;))))

buzi,
meg
a ja dziś już 4 kawy wysiorbałam!!! w moich zyłach płynie czysta kofeina. Warszawka to zawsze ma lepiej hi hi hi :)
witch!!! o czym Ty mówisz.... wcale nie ma lepiej!!! ja byym wszystko oddała aby wrócic do Gadńska... ale niestey praca, jakbym taką znalazła w Gadńsku to byłoby super... ale chyba nie ma szans... :-((( i to jest smutne...
u mnie w firmie będzie niedługo jedno miejsce wolne :) chcesz?
U mnie we firmie także :)))Zmieniam pracę i nie wiem czy będę miała tam neta :( więc może być kiepsko z pisaniem tutaj.No ale z pewnościa niektórzy baaaardzo się ucieszą,że zniknę stąd z początkiem lutego :?

może niektórzy tak, ale napewno nie ja!!!!!!!!!!!!!!! :) nef, bez ciebie forum..? ja tu króciutko jestem ale już go sobie bez ciebie nie wyobrażam!!
nef... no nie uciekaj od nas... nie damy rady bez Ciebie... :-(((( ale jeśli ma byc Ci lepiej to trudno, troche popłaczemy....

Witch,
a w jakim dziale to stanowisko??? Może sie skusze i spróbuje... ;)))
Może User się Wami zaopiekuje :)

he he :) meg :) stanowisko to jest w kuszącym dziale mark+sprzedaży :P
ale to ja odchodzę, bo już mam dosyć tej zabawy :) hi hi hi :)
uuu,
no to ostro u Ciebie w firmie musi byc ;))))

Ja te zpracuje w marketingu w dosyc duzej firmie... mam doswiadczenie... ;)))
a w jakim segmencie rynku siedzicie, zeby nie robic reklamy???

buzi
ciekawska meg
naszkrobię ci na mejla :)
wieeeelkieeee buuuuuziiiii witch
cmok :-))))))))

meg
Nie wiem jak u Was , ale u mnie dzis wieje niemozliwie. Zawierucha jak na glebokiej Syberii, a ja opatulona jak rosyjska matrioszka wedrowalam po miescie. Niech sie juz skonczy ta zima, bo noszenie 12 kg ubran na sobie srednio mi sie podoba ( a zmarzlak ze mnie straszny) ;o))
salma, ja nie wiem gdzie ty mieszkasz, ale tam gdzie ja mieszkam to jest tak zimno, że nie wychodzę z domu, a nawet w domu zimno, że szczękam zembami :P a że żadnych drzew za oknem ni ma, to nie mogę sprawdzić czy wieje :)
Witch, jestem w Gliwicach. To niby nie Biegun Pn, ale przerazila mnie ta zawieja. Najchetniej zamontowalabym sobie kaloryfer na plecach i termoforki w kapciach ;o) Pozdrowienia z zasniezonego Slaska !
no to loozik :) zanim ta zima dojdzie do nas nad morze, to zdążę sobie kupić poduszkę elektryczną :) Salma, nie myślałąś o tym? mały przenośny akumulatorek i elektryczna podpinka pod płaszczyk :) :)
My tu sobie marzymy o ślubie latem, o lekkich sukienusiach, gołych ramionach ... a tu brrrr uhu ha uhu ha, nasza zima zła ;o)
Zdecydowanie masz racje.... ale skoro wymyslili poduszke elektryczna to dlaczego nie wymyślili plaszcza albo kurtki elektrycznej ?? ;) Na dodatek te temparatury powoduja u mnie straszna sennosc. Mam nadzieje , ze do sierpnia mi przejdzie .... :o)
zieeeew? a wiesz co do senności to właśnie obudziłam się z wieczornej drzemki ;) pod kołderką jest tak cieplusio, po co wogóle z domku wychodzić na mróz :))))) do sierpnia kupa czasu... :) cmook :)
Zima, zima, zima
Pada, pada śnieg
Jadę, jadę w świat sankami
Sanki dzwonią dzwoneczkami
Dzyń, dzyń, dzyń, dzyń, dzyń, dzyń,
dzyń, dzyń, dzyń

Jaka pyszna sanna
Parska raźno koń
Śnieg rozbija kopytami
dzyń, dzyń, dzyń

Zasypane pola
W śniegu cały świat
Biała drogo, hen przed nami
dzyń, dzyń, dzyń
Znowu śniegu napadało!!!!
o kurcze,

a ja dzis wracam do Gdańska... :-)))
cikawe jak trasa, pewnie bedę sie wlokła :-(((
ale za to swieci u nas slonko :) zapraszamy, o a teraz pada snieg chcialabym w koncu isc na sanki, bo jeszcze w tym roku nie bylam :|
a ja bym chciała bałwana ulepić ;) i kogoś śnieżkami obrzucić :P
polecam moja tesciowa :P
polecam - mój szef ......
a tu dyplom pisac trzeba .....
A ja już widzę dzieciaki na sankach za oknem:)))
Też bym sobie tak pojeździła.... a tu projekt trzeba robić:(
A mnie sie ferie koncza i trzeba bedzie znowu wrocic do szkoly , do tych lobuziakow i do wypisywania dziennikow, nudnych konferencji i upierdliwych rodzicow na zebraniach ...... help me !! Ja chce juz wakacje !!
Na chwile obecna przyjela postawe tumiwisizmu i mam zamiar isc kompletnie nieprzygotowana na poniedzialkowe zajecia .... A co, ja tez raz moge ;))))
No a mnie za tydzień czeka obrona :( a po drodze jeszcze jakieś egzaminy! Oj weekend nie najlepiej się zapowiada! Trzeba bedzie zacząć uczyć... Juz nie moge :(
Przez tą choooolerną zimę złapałam gorączkę, trzęsie mnie i boli mnie gardło. A na targach się dobiłam, oglądająć w cienkiej kurtce tą wypasioną białą limuzynę :p i teraz aspirynka i do wyrka :((((
do góry