Widok
A mnie sie ferie koncza i trzeba bedzie znowu wrocic do szkoly , do tych lobuziakow i do wypisywania dziennikow, nudnych konferencji i upierdliwych rodzicow na zebraniach ...... help me !! Ja chce juz wakacje !!
Na chwile obecna przyjela postawe tumiwisizmu i mam zamiar isc kompletnie nieprzygotowana na poniedzialkowe zajecia .... A co, ja tez raz moge ;))))
Na chwile obecna przyjela postawe tumiwisizmu i mam zamiar isc kompletnie nieprzygotowana na poniedzialkowe zajecia .... A co, ja tez raz moge ;))))
Zima, zima, zima
Pada, pada śnieg
Jadę, jadę w świat sankami
Sanki dzwonią dzwoneczkami
Dzyń, dzyń, dzyń, dzyń, dzyń, dzyń,
dzyń, dzyń, dzyń
Jaka pyszna sanna
Parska raźno koń
Śnieg rozbija kopytami
dzyń, dzyń, dzyń
Zasypane pola
W śniegu cały świat
Biała drogo, hen przed nami
dzyń, dzyń, dzyń
Pada, pada śnieg
Jadę, jadę w świat sankami
dzyń, dzyń, dzyń
Jaka pyszna sanna
Parska raźno koń
Śnieg rozbija kopytami
dzyń, dzyń, dzyń
Zasypane pola
W śniegu cały świat
Biała drogo, hen przed nami
dzyń, dzyń, dzyń
no to loozik :) zanim ta zima dojdzie do nas nad morze, to zdążę sobie kupić poduszkę elektryczną :) Salma, nie myślałąś o tym? mały przenośny akumulatorek i elektryczna podpinka pod płaszczyk :) :)
My tu sobie marzymy o ślubie latem, o lekkich sukienusiach, gołych ramionach ... a tu brrrr uhu ha uhu ha, nasza zima zła ;o)
My tu sobie marzymy o ślubie latem, o lekkich sukienusiach, gołych ramionach ... a tu brrrr uhu ha uhu ha, nasza zima zła ;o)
Shella, mam nadzieje ze 6.sierpnia slonce zaswieci nad Trojmiastem jak nad Hiszpania. A jesli ma padac to ja poprosze delikatny kapusniaczek w ramach blogoslawienstwa ;o) A tak naprawde, to mysle, ze w tym jedynym dniu bedzie nam wszystkim bardzo cieplo , bez wzgledu na pogode, bo nie ona przeciez najwazniejsza :) Pozdrawiam sierpniowe Panny Mlode :)