Widok

zima za oknem :)!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Forumowiczki kochane, zerknijcie za okno!!! śniega pada!!!!!! a mi tak ciepło się już zrobiło myśląc o czerwcu :) !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA TAM NIE CHCĘ NIC MÓWIĆ, ALE DZIŚ TAKA POGODA DO BANI, ŻE NAWET NA FORUM PISAC SIĘ NIE CHCE, COOO :) ? :) PALUSZKI MI MARZNĄ, POPROSZE GRZAŃCA :)!!!!
a u mnie kochanme dzis piekne słoneczko... bardzo przyjemnie, no ale śnieżek jest więc jest lekko bieluchno... ;))))

buzi,
meg
a ja dziś już 4 kawy wysiorbałam!!! w moich zyłach płynie czysta kofeina. Warszawka to zawsze ma lepiej hi hi hi :)
witch!!! o czym Ty mówisz.... wcale nie ma lepiej!!! ja byym wszystko oddała aby wrócic do Gadńska... ale niestey praca, jakbym taką znalazła w Gadńsku to byłoby super... ale chyba nie ma szans... :-((( i to jest smutne...
u mnie w firmie będzie niedługo jedno miejsce wolne :) chcesz?
U mnie we firmie także :)))Zmieniam pracę i nie wiem czy będę miała tam neta :( więc może być kiepsko z pisaniem tutaj.No ale z pewnościa niektórzy baaaardzo się ucieszą,że zniknę stąd z początkiem lutego :?

może niektórzy tak, ale napewno nie ja!!!!!!!!!!!!!!! :) nef, bez ciebie forum..? ja tu króciutko jestem ale już go sobie bez ciebie nie wyobrażam!!
nef... no nie uciekaj od nas... nie damy rady bez Ciebie... :-(((( ale jeśli ma byc Ci lepiej to trudno, troche popłaczemy....

Witch,
a w jakim dziale to stanowisko??? Może sie skusze i spróbuje... ;)))
Może User się Wami zaopiekuje :)

he he :) meg :) stanowisko to jest w kuszącym dziale mark+sprzedaży :P
ale to ja odchodzę, bo już mam dosyć tej zabawy :) hi hi hi :)
uuu,
no to ostro u Ciebie w firmie musi byc ;))))

Ja te zpracuje w marketingu w dosyc duzej firmie... mam doswiadczenie... ;)))
a w jakim segmencie rynku siedzicie, zeby nie robic reklamy???

buzi
ciekawska meg
naszkrobię ci na mejla :)
wieeeelkieeee buuuuuziiiii witch
cmok :-))))))))

meg
Nie wiem jak u Was , ale u mnie dzis wieje niemozliwie. Zawierucha jak na glebokiej Syberii, a ja opatulona jak rosyjska matrioszka wedrowalam po miescie. Niech sie juz skonczy ta zima, bo noszenie 12 kg ubran na sobie srednio mi sie podoba ( a zmarzlak ze mnie straszny) ;o))
Shella, mam nadzieje ze 6.sierpnia slonce zaswieci nad Trojmiastem jak nad Hiszpania. A jesli ma padac to ja poprosze delikatny kapusniaczek w ramach blogoslawienstwa ;o) A tak naprawde, to mysle, ze w tym jedynym dniu bedzie nam wszystkim bardzo cieplo , bez wzgledu na pogode, bo nie ona przeciez najwazniejsza :) Pozdrawiam sierpniowe Panny Mlode :)
salma, ja nie wiem gdzie ty mieszkasz, ale tam gdzie ja mieszkam to jest tak zimno, że nie wychodzę z domu, a nawet w domu zimno, że szczękam zembami :P a że żadnych drzew za oknem ni ma, to nie mogę sprawdzić czy wieje :)
Witch, jestem w Gliwicach. To niby nie Biegun Pn, ale przerazila mnie ta zawieja. Najchetniej zamontowalabym sobie kaloryfer na plecach i termoforki w kapciach ;o) Pozdrowienia z zasniezonego Slaska !
no to loozik :) zanim ta zima dojdzie do nas nad morze, to zdążę sobie kupić poduszkę elektryczną :) Salma, nie myślałąś o tym? mały przenośny akumulatorek i elektryczna podpinka pod płaszczyk :) :)
My tu sobie marzymy o ślubie latem, o lekkich sukienusiach, gołych ramionach ... a tu brrrr uhu ha uhu ha, nasza zima zła ;o)
Zdecydowanie masz racje.... ale skoro wymyslili poduszke elektryczna to dlaczego nie wymyślili plaszcza albo kurtki elektrycznej ?? ;) Na dodatek te temparatury powoduja u mnie straszna sennosc. Mam nadzieje , ze do sierpnia mi przejdzie .... :o)
zieeeew? a wiesz co do senności to właśnie obudziłam się z wieczornej drzemki ;) pod kołderką jest tak cieplusio, po co wogóle z domku wychodzić na mróz :))))) do sierpnia kupa czasu... :) cmook :)
do góry