Widok

zima za oknem :)!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Forumowiczki kochane, zerknijcie za okno!!! śniega pada!!!!!! a mi tak ciepło się już zrobiło myśląc o czerwcu :) !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uuu,
no to ostro u Ciebie w firmie musi byc ;))))

Ja te zpracuje w marketingu w dosyc duzej firmie... mam doswiadczenie... ;)))
a w jakim segmencie rynku siedzicie, zeby nie robic reklamy???

buzi
ciekawska meg
he he :) meg :) stanowisko to jest w kuszącym dziale mark+sprzedaży :P
ale to ja odchodzę, bo już mam dosyć tej zabawy :) hi hi hi :)
Może User się Wami zaopiekuje :)

nef... no nie uciekaj od nas... nie damy rady bez Ciebie... :-(((( ale jeśli ma byc Ci lepiej to trudno, troche popłaczemy....

Witch,
a w jakim dziale to stanowisko??? Może sie skusze i spróbuje... ;)))
może niektórzy tak, ale napewno nie ja!!!!!!!!!!!!!!! :) nef, bez ciebie forum..? ja tu króciutko jestem ale już go sobie bez ciebie nie wyobrażam!!
U mnie we firmie także :)))Zmieniam pracę i nie wiem czy będę miała tam neta :( więc może być kiepsko z pisaniem tutaj.No ale z pewnościa niektórzy baaaardzo się ucieszą,że zniknę stąd z początkiem lutego :?

u mnie w firmie będzie niedługo jedno miejsce wolne :) chcesz?
witch!!! o czym Ty mówisz.... wcale nie ma lepiej!!! ja byym wszystko oddała aby wrócic do Gadńska... ale niestey praca, jakbym taką znalazła w Gadńsku to byłoby super... ale chyba nie ma szans... :-((( i to jest smutne...
a ja dziś już 4 kawy wysiorbałam!!! w moich zyłach płynie czysta kofeina. Warszawka to zawsze ma lepiej hi hi hi :)
a u mnie kochanme dzis piekne słoneczko... bardzo przyjemnie, no ale śnieżek jest więc jest lekko bieluchno... ;))))

buzi,
meg
JA TAM NIE CHCĘ NIC MÓWIĆ, ALE DZIŚ TAKA POGODA DO BANI, ŻE NAWET NA FORUM PISAC SIĘ NIE CHCE, COOO :) ? :) PALUSZKI MI MARZNĄ, POPROSZE GRZAŃCA :)!!!!
ja pracuję od 2 lat :( tylko dyplom się wlecze
a ja z utęsknieniem wspominam życie studenckie...teraz to tylko człowiek czeka aż urlop weźmie...itd. Ale jest dobrze bo do ślubu tylko jeszcze 196 dni :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nawet ta chlapa za oknem mnie nie zdołuje !
a zamiast pantofelków - gustowne gumiaczki ;) a w porszaku przecież jest szyber dach to na głowę nie napada.....
no to ja się nie martwię już pogodą :o)))))) A niech se kropi, a co !
to współczuję - ja właśnie zaczynam ferie:) hihihi :)
no tak, na PG to o takich rzeczach nie mówią ;) ufffff ....... wracam sobie do mojej klimatyzacji, bo dyplomik się napisać muuusi !!!! a sam jakoś nie chce!!! na szczęście pogoda na tyle obrzydliwa, że odechciewa się również romantycznych spacerów co zmusza do siedzenia przy kompie i nauki do obrony :)
egzamin czysto teoretyczny :) a tematy??? małżeństwo w różnych kulturach, empatia i otwartość, przywiązanie, postawy rodzicielskie, rodzina z osobą niepoełnosprawną, komunikacja i strategie rozwiązywania problemów, adopcje, aborcja, rozwód, przemoc w rodzinie, współczesne zagrożenia małżeństwa i rodziny :)

A na taki egzamin można się napatoczyć studiując na UG (na WNS dokładnie, a jeszcze dokładniej w IP)
pozdrowionka :)
hmmmm.... no cóż, ja sie nie stresuję, bo nie mam na to wpływu :) a deszcz, to podobno symbol błogosławieństwa :)
U Nas w dniu ślubu to nawet nie liczę na upał :)

do góry