Widok

złamany palec w pracy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM WSZYSTKICH TYDZIEN TEMU ZŁAMAŁEM PALEC W PRACY PODCZAS ROZŁADUNKU JAK TO FACHOWO SIE NAZYWA ZŁAMANIE PALICZKA PALCA 5 LEWEJ REKI JESTEM UBEZPIECZONY I DO TEGO PLACE DODATKOWE UBEZPIECZENIE PZU W KWOCIE OK 50 ZL JESLI KTOS SIE NA TYM ZNA TO NIECH NAPISZE CZY WARTO SIE STARAC O JAKIES ODSZKODOWANIE CZY NIE ZAWRACAC SOBIE TYM GŁOWY BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA PODPOWIEDZI KTORE MI POMOGA PODIAC DECYZJE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem i z doświadczenia - warto zawsze! W końcu po to płacimy ubezpieczenia, że w momencie kiedy jest potrzeba, to z tego skorzystać! Taki jest mój punkt widzenia. Właściwie to nie są jakieś skomplikowane sprawy, które trzeba w związku z tym załatwić, więc - warto! W końcu to idzie z Twoich pieniędzy.
moj tata zlamal sobie paliczekw prawej rece w palcu wskazujacym. bylo to paaaare ladnych lat temu a pamietam ze odszkodowanie dostal calkiem pokazne, takze tak jak mowi Agata, skoro placisz skladki, a do tego dobrowolnie to chyba wlasnie na taki wypadek jak ten. Oczywiscie, ze starac sie o odszkodowanie.
należy się odszkodowanie wtedy z zus bo to był wypadek w pracy trzeba spisać protokół z behapowcem i jakiś świadków to wystarczy i jeszcze należy się z ubezpieczenia warto złożyć dokumentacje .okres przepada odszkodowania po 5 larach
Podobny przypadek miał mój mąż w zeszłym roku, naciskałam męża żeby nie poddawał się żeby walczył od odszkodowanie. Również ma dodatkowe ubezpieczenie grupowe. W zeszłym roku wypadkowego była ładna sumka ok 600 zł. Był na zwolnieniu ponad 2 m-ce za 4 palec złamany i 5 palec stłuczony.
potwierdzam, w PZU warto zlozyc dokumenty dot. wypadku.
maz za zwichnieta noge w kostce dostal 5 lat temu ponad 1000 zl odszkodowania, za trwaly uszczerbek na zdrowiu ;-)
takze warto.... w koncu wlasnie po to placimy miesiecznie nie male skladki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry