Widok

żłobek Bówka - proszę o opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,

Szukałam opinii na temat żłobka Bówka w Gdańsku na ul. Szerokiej i niewiele znalazłam... Czy są może na forum mamy dzieci uczęszczających do tego żłobka? Jakie są wasze opinie, jak oceniacie wyżywienie i opiekę nad dziećmi? Moja mała jest niejadkiem i trzeba się "naćwiczyć' żeby zjadła obiad... Myślicie, że będzie z nią problem w tym żłobku? Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też jestem ciekawa opinii...niestety podejrzewam,że w żadnym państwowym przedszkolu nikt nie będzie 'ćwiczył' aby jakieś dziecko jadło... dzieci jest sporo-a liczba opiekunek niewielka... ale to tylko przypuszczenia..jeśli ktoś coś wie odnośnie żlobka na pocztowej-też piszcie
no i to mnie znów zadziwia... brak opinii .. i jakie tu wnioski z tego wyciągnąć?
hop hop-może ktoś ?
W żłobku 8 jest super opieka, mój synek tam chodził, teraz córa jest zapisana w kolejce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Patrycja - a miałaś jakieś 'ale' co do tego złobka?
hmm.. nie przypominam sobie żeby było coś takiego, tylko mały nam strasznie chorował, dlatego córę dam do ostatniej grupy(3) dopiero. Synek był w 2, później w połowie 3 musieliśmy zrezygnować bo miał przewlekłe zapalenie uszu.
Ja byłam bardzo zadowolona. Synek po 2 tygodniach się za klimatyzował i był przeszczęsliwy. Niestety pierwszy rok zetknięcia dziecka ze żłobkiem czy przedszkolem jest okropny bo łapie wszystkie choroby dlatego tez łatwiej jest oddać 2 latka bo łatwiej jest ogarnąć potem te choróbska, ale jaka nie ma wyboru (trzeba wracać do pracy a babci brak) to w moim przypadku córcię jak dostaniemy tam miejsce poślę jak skończy około 1,5 roku.
Jedyne ale to widok otwartego balkonu przy którym dzieci się bawią a temp na dworze dużo mniejsza niż w żłobku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

do góry