Widok

żłobek Tabaluga

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka do żłobka Tabaluga na Witominie. Synek ma teraz roczek. Proszę o opinię rodziców, którzy oddali tam już swoje pociechy. A może jakiś inny żłobek polecacie w Centrum/Redłowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki, a czy masz może jakieś nowe informacje? oddałaś tam dziecko?
niestety nic wiecej nie wiem. nie oddalam tam Zosi.
podbijam bo jesyem zainteresowana tym miejscem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moje dziecko zapisałam do Tabalugi. Jestem bardzo zadowolona Panie sa przemile i najwazniejsze potrafia sie zajmowac dziecmi. Do tego obnizyly ceny (500) Goraco polecam
Dziękuję. A Twoje dziecko chodzi do starszej grupy, czy do maluszków? Czy może ma ktoś jeszcze jakieś informacje?
Do młodszej grupy. Pozdrawiam
podbijam

proszę o opinię rodziców
ja ez poprosze o opinie
hop hop

podbijam
mam pytanie z jakim wyprzedzeniem trzeba by było zapisać dziecko do tego żłobka tabalugi ktoś może wie?
podbijam pytanie kiedy trzeba zapisać dziecko-z jakim wyprzedzeniem
mój synek również chodzi do Tabalugi,panie są bardzo miłe,mają bardzo dobre podejście do dzieci,synek ma dopiero 8 mc,więc odawałam go z bolącym sercem,ale zachowanie małego(to że zostaje tam bez problemów)uspokoilo mnie,on już potrafi pokazać jak kogoś nie akceptuje.Do żłobka zadzwoniłam pod koniec tygodnia ,raz byłam z synkiem dwie,trzy godzinki,a od poniedziałku juz mogłam go zostawiać.
Żłobek Porażka!!!!
widocznie za krótko tam Pani siedziała żeby wiedzieć jakie ma podejście Pani T. do dzieci.

Zmieniające się ciągle opiekunki świadczą o atmosferze jaka tam panuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
to jest moja subiektywna ocena,kazdy ma prawo do swojej,te małe dzieci (8-12mc)cały czas "wiszą " na pani ,dzieci w tym wieku sa bardzo szczere jak kogoś nie akceptują to do nie pójdą.Ja synka dalam tam ponieważ syn mojej znajomej chodził do tego żłobka i była zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaka cena taka opieka, z jakiej przyczyny zmniejszono ceny- BRAKU DZIECI.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
duzo złego ostanio słyszy sie o tym miejscu, do tego na własne oczy mozna tez zaobserowac niecodzienne sytuacje.

Z ktorymi pani opiekunka wogóle sie nie kryje i uwaza za cos zupelnie normalnego.

Kazady zdecyduje sam we walsnym sumieniu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
może jakieś konkrety,bo takie stwierdzenia że "dużo zlego"itd niczego nie mówią,ja oddaję tam dziecko w zgodzie z własnym sumieniem,oczywiście wolałabym być z nim w domu,ale...
Drogie panie gdyby tam bylo tak okropnie jak piszecie to nie zostawiła bym go tam nawet za 100 zł czesnego miesięcznie.
Już 2 razy próbowałam zamieścić komentarz, ale był za długi, więc konkretnie:
- w grupie maluchów 1 opiekunka, a grupa liczy średnio 8-10 dzieci, choć na liście jest ich chyba 15
- z tego co wiem do maja zmieniły się 2 opiekunki, a wg mnie maluchy przywiązują się do osób, więc w kółko nowe Panie, to stres dla dziecka
- dziecko wkładane do łóżeczka, gdy płacze i słowa "jak przestaniesz płakać, to będziemy się bawić, teraz cię nie wezmę" – czy roczne dziecko to zrozumie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry