Widok

żłobek - pruszcz gdański

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam wszystkie mamy które mają ten sam problem co ja! :/ poszukuję żłobka dla swojego obecnie 4 miesięcznego dzieciaczka, ale dopiero na wrzesień 2011.. czy w tym pruszczu naprawdę nic nie ma?
słyszałam o baby roomie na bursztynowym osiedlu.. jakieś opinie na temat tego żłobka??? bardzo chętnie poznam opinie każdego kto miał do czynienia lub ma nadal z tym "żłobkiem".. z góry serdecznie dziękuję i mam nadzieję, że wasze opinie będą przydatne nie tylko mi, ale również innym mamom.. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, polecam żłobek Radosna Iskierka na osiedlu wschód.
posłałam niedawno tam malucha i jestem zadowolona, mamy tam 1/2 etatu wiec bardzo nam to pasuje. klimat jak w domu - Polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A zdaje sobie Pani sprawę, że to nie jest żłobek? Zachęcam do wejścia na stronę Urzędu Miasta i zobaczeniu, które placówki są zarejestrowane jako żłobek.

http://www.e-bip.pl/Start/51/RecordsKeeping/Details/8216
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a czy to jest takie istotne? mówimy tu o 2-2,5 latkach a nie o dzieciach kilku miesięcznych
ja sama posłałam moją dwuletnią córkę do przedszkola, które uruchomiło grupę dwulatków (w Gdańsku nie w Pruszczu) i jestem bardzo zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DaMa Pani Ani chodziło raczej o to, że to nie jest ani żłobek ani przedszkole, a jedynie punkt przedszkolny, który nie musi spełniać wszystkich tych wymogów które musi spełniać żłobek i p-le.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry