Widok
Ja wcześniej stworzyłam wątek: jubiler w krewetce - ale nikt niestety nie odpowiedział.Tez mam złoto i z niego właśnie chcemy zrobić obrączki. Szukałam wcześniejszych wątków i o jubilerze w Krwetce było naprwdę mało, dlatego założyłam wątek.
Zobacz na stronie www.zlotykrazek.pl - bardzo polecany. My zastanawiamy się właśnie nad tym złotnikiem lub tym w Krewetce.
Zobacz na stronie www.zlotykrazek.pl - bardzo polecany. My zastanawiamy się właśnie nad tym złotnikiem lub tym w Krewetce.
nie polecam i szczerze odradzam!!!!!!!!!!!najgorszy zlotnik jakiego spotkalam!nie dość ze w ogóle nie słucha co się do niego mówi, robi po swojemu, czekałam 3 miesiące i dodatkowo miesiąc bylam zbywana ponieważ drogi pan zlotnik nie potrafil się wyrobić z obrączkami. po 4 miesiącach (w sumie) odebrałam najwiekszy badziew jaki w zyciu widziałam!brak słów nie dość że niesympatyczny, nie słucha, niesłowny to jeszcze NIEKOMPETENTNY!!!!!jeśli ktoś chce zaoszczedzic sobie nerwow to lepiej niech szuka gdzie indziej...ten "złotnik" może być dobry jedynie w przetapianiu złota a i z tym bym nie była taka pewna...