Widok

złotnik

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić dobrego złotnika? chcemy zrobić obrączki z własnego złota...
z góry dziekuję za info

-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest tyle watkow dotyczacych zlotnikow wystarczy poszukac.........ja polecam zlotnika w gdansku pod filarami na haslo trojmiasto.pl jest 5% znizki

image
image
oj umchi.... umchi...

image

Nasz pierwszy Taniec :o)
http://www.youtube.com/watch?v=vCfqzu8LxxY
co oj Angela Angela o co chodzi?

image
image
mogę polecić jubilera u którego miałam robiony pierścionek zaręczynowy :)

najprawdopodobniej po obrączki też tam się wybierzemy ;)

jubiler ma siedzibę blisko rynku we Wrzeszczu, idąc od Placu Komorowskiego - po prawej stronie, to jest chyba róg Danusi i Wyspiańskiego

a nam robił złotnik na Morenie!koło przychodni i niedaleko McDonalda!!

bardzo jesteśmy zadowoleni!!
polecam

image
image[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.
Ja wcześniej stworzyłam wątek: jubiler w krewetce - ale nikt niestety nie odpowiedział.Tez mam złoto i z niego właśnie chcemy zrobić obrączki. Szukałam wcześniejszych wątków i o jubilerze w Krwetce było naprwdę mało, dlatego założyłam wątek.

Zobacz na stronie www.zlotykrazek.pl - bardzo polecany. My zastanawiamy się właśnie nad tym złotnikiem lub tym w Krewetce.

image
image
Ja polecam p. Korzeba- ma zakład we Wrzeszczu, na ulicy Wyspiańskiego (przy rynku).
to jest na rogu Wyspiańskiego i Danusi? wchodzi się po kilku schodkach?

w Gdyni jest super zlotnik i nie dogi na ul 10-lutego po lewej stronie jak sie jedzie od starowiejskiej:) pozdrawiam

Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl
www.agatadekoracje.pl

dzięki! od poniedziałku zacznę rundkę po złotnikach!:)

-
jeśli w czymś pomogę, to złotnik we wrzeszczu vis a vis galerii bałtyckiej za robociznę bierze ok.300 - 350 zł (informacja z wczoraj) oczywiscie z własnego złota, grawer gratis. nie pamiętam niestety za jakiej wielkości brylancik Pan bierze 150 zł (za najmniejszy 0.01 karata - 70 zł).

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pojedz do kartuz tam jest tanie złoto jak i złotnicy

image
My zamówiliśmy u złotnika w Gdyni, ul. Cechowa.
Sprawdzony, para obrączek 250zł (robocizna) + ok. 50zł grawer ;-)

nie polecam i szczerze odradzam!!!!!!!!!!!najgorszy zlotnik jakiego spotkalam!nie dość ze w ogóle nie słucha co się do niego mówi, robi po swojemu, czekałam 3 miesiące i dodatkowo miesiąc bylam zbywana ponieważ drogi pan zlotnik nie potrafil się wyrobić z obrączkami. po 4 miesiącach (w sumie) odebrałam najwiekszy badziew jaki w zyciu widziałam!brak słów nie dość że niesympatyczny, nie słucha, niesłowny to jeszcze NIEKOMPETENTNY!!!!!jeśli ktoś chce zaoszczedzic sobie nerwow to lepiej niech szuka gdzie indziej...ten "złotnik" może być dobry jedynie w przetapianiu złota a i z tym bym nie była taka pewna...
http://www.vimart.prv.pl/

my u niego zamawialismy obraczki naprawde dokladnie wykonane ,w terminie ,mozna rowniez ze swojego zlota .
wczesniej moj maz rowniez tam robil pierscionek zareczynowy,sliczniutki
moge z czystym sumieniem polecic tego goscia:)))

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A my zamawialismy u p. Czarkowskiego z Wrzeszcza. Zrobil nam sliczne obraczki na podstawie przyniesionego przez nas zdjecia.
Czesc zlota byla nasza, za reszte doplacilismy. Grawer jest w cenie. Naprawde polecam :))
imageimage
Zgadzam się z przedmówczynią :)

My też robiliśmy u Czarkowskiego z własnego złota...jesteśmy bardzo zadowoleni.
image
mi od tego złotnika vimart z Żabiankiobrączka wytrzymała 2,5 roku przy użytku od święta... gdyż jest droga dlatego nie noszę jej na co dzień a i tak rozleciała się byłam u kilku nie zależnych złotników i każdy stwierdził że źle są wykonane
polecam złotnika w Pruszczu Gdańskim. ul Grunwaldzka 8. szybko tanio solidnie. grawer gratis

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry