Widok

złoty środek na biegunkę dla 3 latka???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jw. od srody cos naszego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Smecta.
Skoro od środy to chyba do lekarza trzeba by było się wybrac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nawet nie wiedzialam,ze posta mi ucielo. chcialam jeszcze dopisac,ze od srody cos malego zlapalo i mial goraczke i wymioty jeszcze. wszystko minelo tylko nie biegunka. daje mu smecte, orsalit i gastrolit. dawalam tez gotowana marchew i nic. dalej biedul sie meczy. dlatego chcialam zapytac czy ktoras z Was tez juz cos takiego z malym przechodzila i mogla cos poradzic
A byłaś u lekarza?

Jest też środek dobry na biegunkę ale na receptę - Nifuroksazyd.
jesli nie minie, pojde w poniedzialek
moja córa miała to samo przez pierwsze 2 dni biegunka i wymioty a potem przez kolejne 6 sama biegunka. Byłyśmy u lekarza i kazała podawać lacido baby, lacido enter oraz ORS 200 i orsalit. Oczywiście dużo pić i wszystko podawać w temperaturze pokojowej. Taki wirus.
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy moj synek tak chorowal nic nie pomagalo z rzeczy przepisanych przez lekarza. W akcie desperacji dalam mu do zjedzenia czekolade i jagody, a dokladnie dzem jagodowy bo akurat jagod nigdzie nie bylo;)
Nastepnego dnia biegunki juz nie bylo :))
image

image
Chciałam właśnie napisac o domowych sposobach typu jagody właśnie albo kakao:)
ja też chciałam napisac jagody i czekolada :)
oby pomogło
image
image
Pamiętajcie tylko dziewczyny że po takim wirusie, mimo że ustają objawy człowiek nadal zaraża. Powinno się pozostać w domku jeszcze przez jakieś 3 dni.

Mój synek jak miał 6 tygodni, został tak zarażony od bratowej co wpadła z wizytą, a my wylądowaliśmy w szpitalu pod kroplówką :(
Dostaliśmy od niej w prezencie Adenowirusa (troszkę łagodniejsza wersja rotawirusa)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

do góry