Widok

rozmiarówka Clarks

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jak wypada rozmiarówka tych butów? odpowiada ecco? Bo nie moge w necie znaleźć. Syn ma nogę w cm ok 19. Jaki rozmiar potrzebuje? 28 czy 29?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zmierzyłam pantofelki córki mają 21 cm i to jest rozmiar UK 1
http://www.sarenza.pl/tabela-rozmiarow
dzięki Dorcia, ale na Sarenza to jest chyba ogolna tabela z rozmiarowką, szukam takiej clarksowej ;)
no moja córka ma właśnie Clarksy i wychodzi tak samo
ok, to dzięki za podpowiedź :)
a i w clarksie obok rozmiaru jest literka ona oznacza podbicie. Moja ma np G to szersza stopa i wyższe podbicie, F jest niższe.
a ja bym radziła znalezc stronkę gdzie mierzą wkładkę pracownicy osobiście, ostatnio kupiłam clarksy dla siebie, najpierw zamówiłam 37,5 (na co dzien nosze 37/38) i musiałam wymienić na 39

dla mnie wiarygodna jest stronka mivo.pl
syn ma takie http://www.clarks.co.uk/p/20353684 rozmiar 30 ma niespełna 20cm (dokładnie nie mogę zmierzyć,bo wkładka się nie wyjmuje); czyli jak twój syn ma stopę 19cm, to myślę,że 29 albo właśnie 30 będą pasowały (trochę clarksów jest w smyku na matarni i w FH na Szadółkach,może warto podjechać zmierzyć)
Moim zdaniem rozmiarowka w Clarks wypada dosc standardowo, my akurat wszyscy w domu czesto nosimy te buty.

Moj mlody ma takie same butki co Petry tylko w granacie, dlugosc stopy 17 cm i rozmiar 27 (9 UK) jest juz taki akurat. Wlasnie dzis kupilismy 28, ale tym razem z Geoxa ( rozmiarowka wypada podobnie).
imageimage
dzięki dziewczyny, zamowilam, zobaczymy jak wyjdzie ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

do góry