Widok

zna ktoś DJ który mówi po angielsku??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
poszukuje DJ...który mówi po angielsku.... generalnie chodzi o to zeby..konkursy były bezpośrednio tłumaczone przez dj...

zna ktoś kogoś takiego??
albo jak rozwiązywaliście ten problem...kiedy polowa jest angoli a polowa polaków??????????

pozdro;)

www.tomasznowicki.pl
Sławomir Jagiełło - ma swojego tłumacza - namiary na weselniku
Adam Kuligowski - 501 554 309

Z tymi dwa razy bylem na PL / UK weselu i było ok.

TEKST REKLAMOWY ZOSTAŁ USUNIĘTY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DJ limah my go mamy a ze moj narzeczony jest anglikiem cala rozmowa odbywala sie po angielsku i zaznaczylismy ze wsio musi byc prowadzone w dwoch jezykach.
witam w gronie jak to zrobic zeby i polacy i anglicy zrozumieli.
moze sie powymieniamy pomyslami.
ja juz ustalilam ze przysiege bedzie ksiadzczytal po polsku potem po angielsku i my bedziemy powtarzac po angielsku.
do kazania bede miala tlumacvza - moja kolezanka, na przemowienia tez ale dalej nie iwem jak rozwiazac ogolnie msze bo nie chce zeby siedzieli i nic nie rozumieli

image

image
hey, jestem w tej samej sytuacji co ty:))
Mysle ze dobrym rozwiazaniem byloby wydrukowanie porzadku Mszy i piosenek, itd, w dwoch jezykach i rozdanie gosciom w kosciolku.
A czesc mszy poprowadzic po polsku czesc po angielsku, by nie powtarzac wszystkiego w dwoch..troszke by to zajelo..
poza tym, czy znasz fajnego ksiedza ktory poprowadzilby homilie po angielsku? i w ogole bylby otwarty na pomieszanie jezykow:)?

czy moglabys mi dac namiary na DJa ,pls.

wiesz, szukam rowniez jakiegos klimatycznego miejca, najlepiej nie w centrum i haosie, czy masz jakies propozycje?
Na razie super miejsce jest restauracja godding w sopocie, hotel nadmorski,.. moze jakies propozycje restauracji?

pozdrawiam
gravir
W katedrze Oliwskiej nie ma problemu by ksiądz prowadził po Angielsku / Polsku.

a mozna prosic o imie i nazwisko ksiedza?
image
Dj Limahl - 609-027-323 to chyba aktualny, jezeli nie to wrzuc w wyszukiwarke i znajdziesz,
co do ksiedza to w katedrze mowia po angielsku a tam biore slub
bede drukowac obrzadek mszy a kazanie tlumaczyc, przysiege zdecydowalismy bedzie ksiadz mowil po polsku potem po angielsku a my powtzrzac bedziemy po angielsku.
chce wziac zespol zeby zaspiwal troche angielskich piesni no i czytania beda jedno po polsku a jedno po angielsku. my nie bedziemy mieli mszy bo moj nie jest katolikiem. co do sali polecam hipodrom w sopocie na wyscigach sa dwie sale jedna na 70 os druga na 100. powodzenia chyba zaloze watek dla mieszanych par bo poza normalnymi problemami mamy jeszcze pare innych

image

image
Walerka, mi to by sie najchetniej przydal jakis lingwista, ktory mowi po polsku, angielsku i hiszpansku i do tego dobrze sobie radzi muzycznie. nie dam rady wszystkiego przetlumaczyc, ale fajno by bylo, gdyby choc po angielsku dj do zabawy zachecal.

obrzadek rowniez bede tlumaczyc, w tym moj luby mi pomoze. ja na ang a on z tego ang na hiszp. czytania chcialabym juz tylko w naszych ojczystych, ale to akurat jest najprostsze, poniewaz wystarczy, ze swiadek, jego najlepszy przyjaciel przeczyta jedno, a drugie dla rownowagi jezykowej moja siostra. co do kazania, to go chyba nie przewidze, wiec nie bedzie tlumaczone.

wciaz zastanawiam sie nad katedra, gdyz sklaniam sie nad Jakubkiem, tym malutkim obok. wiadomo, kalendarza nie ma, wiec mam jeszcze czas. mojemu lubemu oba sie podobaja z wskazaniem na maly.

sala jest. dzieki.
image
to masz to jeszcze bardziej skoplikowane niz ja, co do kazania to postawie kolezanke z mikrofonem i ksiadz bedzie jedno zdanie a ona bedzie tlumaczyc, mam nadzieje ze sie zgodza. katedra to moja parafia, do jakuba tez mam sentyment jak nie bedzie terminow w katedrze to bedzie jakubek, duzo czasu tam spedzalam swego czasu.
probuje tez sciagnac znajomego ksiedza ale ze jest na misji w kazachstanie to pewnie bedzie ciezko

image

image
sentymentalny Jakubek. moze i nawet siedzialysmy kiedys w tej samej lawce na 20 a teraz bedziemy przysiegac naszym mezczyznom w Oliwie, mimo ze mieszkamy gdzies daleko. pewno w tym samym miescie...

no widzisz walerka, nie masz najgorzej. zawsze znajdzie sie ktos, kto ma wiecej do zalatwienia w urzedzie. np my.
image
A nie myslala ktoras z Was zeby zwyczajnie byl w kosciele i ten porzadek mszy wydrukowany i maly telebim, bo jak goscie maja czytac i patrzec na was jednoczesnie to cos z tego im sie nie uda na pewno, a jakby byl maly ekran albo nawet z projektora z komputera na planszy elegnackiej wyswietlane z boku to kazdy patrzac by to i czytal i was widzial.........

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry