Widok

znowu się nie udało

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Sorki że się żalę ale musze

myslałam że na urlopie sie uda ale chyba nam nie jest dane miec dziecka niestety

mam nadzieje że następmnym razem sie uda

A narazie gratuluje tym którym sie udało

i mam nadzieje że nam sie uda

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) nam tez sie nie udalo, ale sie usmiecham, chociaz wcale mi do smiechu nie jest :))))))

a ja spakowana i nastawiona pozytywnie do zycia narzie

a na Agathe mi nie krzyczec bo rzeczywiście to co napisała Beatka.tr to prawda

dziekuje wszytkim i pozdrawiam
odezwe sie po powrocie

Madzia, w naszym przypadku też jest ważne, zeby stawiać sobie realistyczne cele... Przecież nie możemy mieć depresji w każdym cyklu!

Myślę, że taki realistyczny cel, to ciąża w ciągu 12 miesięcy. A jak się nie da, to w ciągu 2 lat, ze wspomaganiem medycznym... Takie marzenia już są realne.

A o tym czasie, kiedy marzyłaś o dziecku, ale byłaś chora, to najzwyczajniej w świecie - zapomnij. Wyobraź sobie, że całkowitą dojrzałość płciową osiągnęłaś dopiero po operacji :)

Rozpamiętywanie każdej niechcianej miesiączki, każdego konowała przez którego zdrowie dalej się pogarszało, prowadzi nas do nikąd.
Powodzenia w dalszych staraniach

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Magda ja dalej gorąco trzymam za Was kciuki !!!!!!!!
W końcu się uda, jestem o tym przekonana :)
Z niecierpliwością czekam na wątek w którym piszesz że JEST
a wtedy osobiście Cię znajdę i uściskam :)
Wiem, że wszyscy Ci mowią, nie martw się, napewno Wam się uda, ale wszyscy mają rację a ja jestem tego żywym dowodem :)) Bardzo długo się ztaraliśm z mężem i dowiedziałm się w ubiegłym tygodniu, że jestem w 7 tyg ciąży. Tylko nie myśl ciągle o tym ,poluzuj. Ja tak właśnie zrobiłam, wiem,ze to niełatwe ale napewno do zrobienia :)
Pozdrawiam i głowa do góry :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry