Widok
Hej
Nie martw się w końcu się uda.
A chodzisz do jakiegoś lekarza?
Moja koleżanka też się stara od ponad 2 lat i nic.
Lekarz jej powiedział żeby o tym za dużo nie myślała. bo ona to juz miała tak że robiła sobie test co chwile, raz poroniła w 3tyg.
No i ona ma bardzo stresującą prace, ponoć to też może być jedna z przyczyn.
Głowa do góry!!!
Nie martw się w końcu się uda.
A chodzisz do jakiegoś lekarza?
Moja koleżanka też się stara od ponad 2 lat i nic.
Lekarz jej powiedział żeby o tym za dużo nie myślała. bo ona to juz miała tak że robiła sobie test co chwile, raz poroniła w 3tyg.
No i ona ma bardzo stresującą prace, ponoć to też może być jedna z przyczyn.
Głowa do góry!!!
Rozumiem Cię
ja tez miałam ten problem nie mogłam zajść w ciążę bo mam PCO, a teraz mam ślicznego czternastomiesięczniaka :) Dwa lata temu też walczyłam i tez liczyłam na to ze na wczasach zajdę w ciążę, i nic. A tymczasem zaszłam miesiac po wczasach w sierpniu.
Wiesz co podstawa abys trafiła do dobrego lekarza najlepiej do Invicty polecam dr Śliwinskiego, na pewno Ci pomze - mi pomógł.
Trzymam kciuki
ja tez miałam ten problem nie mogłam zajść w ciążę bo mam PCO, a teraz mam ślicznego czternastomiesięczniaka :) Dwa lata temu też walczyłam i tez liczyłam na to ze na wczasach zajdę w ciążę, i nic. A tymczasem zaszłam miesiac po wczasach w sierpniu.
Wiesz co podstawa abys trafiła do dobrego lekarza najlepiej do Invicty polecam dr Śliwinskiego, na pewno Ci pomze - mi pomógł.
Trzymam kciuki
Wiem, że to niełatwe, ale staraj się tak bardzo nie przejmować. Znam 2 pary, które długi czas starały się o dziecko, aż w końcu sobie odpuściły i zdecydowały się na adopcję. I w trakcie przygotowań do adopcji (kursy, nie kursy itp.), zaszły w ciążę. Wtedy, kiedy się już kompletnie nie spodziewali.
Jak to psychika ma silny wpływ na organizm!
Jak to psychika ma silny wpływ na organizm!
ja sie nie poddaje ale jak poczytałam watki o ciążach i dzieciach to mi tak znowu wtróciło
uda sie bo inaczej byc nie może
Lekaza mam bardzo dobrego ale narazie czekam na badania a nie moge ich zrobić poniewaz sobie strajkuja ale jak wróce z Rosji to ide na usg i reszte badań
a do tego dochodzi ciągłe zapalenie pęcherza i musze je wyleczyć
uda sie bo inaczej byc nie może
Lekaza mam bardzo dobrego ale narazie czekam na badania a nie moge ich zrobić poniewaz sobie strajkuja ale jak wróce z Rosji to ide na usg i reszte badań
a do tego dochodzi ciągłe zapalenie pęcherza i musze je wyleczyć
Pmagdalena... Chciałabym Cie jakoś pocieszyć... Wierzę, że Wam się uda. Mnie jakieś dwa miesiące temu lekarz ostrzegł, że ciąża byłaby wielkim ryzykiem w moim przypadku. Powoli do mnie dochodzi, że nigdy nie będę mieć dziecka... Cóż... Przez ostatnie lata uważałam, że nie jestem gotowa na dziecko, może nawet nie chcę go mieć... A jednak świadomość, że mi nie wolno boli... Boję się, że przyjdzie czas gdy będzie boleć bardziej.