Widok

zobacz świat oczami dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Akcja organizowana przez Pampers. Czy któraś z was wybiera się na to? Ponoć pokazywano kiedyś "Na wspólnej" taki projekt. Pokazano jak dziecko postrzega swoje otoczenie. W gdańsku będzie to w piątek i sobotę, a w gdyni w niedzielę i poniedziałek od 11. Będzie również możliwość przebadania swojego dzieciaczka do lat 2, oraz rozmowy z lekarzami, pediatrą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kojarzysz może gdzie dokładnie będzie ta wystawa w gdańsku?? z chęcią bym się wybrała :)
A w Gdyni wiecie gdzie?
w Gdańsku tradycyjnie na Przymorzu :) w Parku Reagana :) koło dużego placu zabaw przy Jagiellońskiej/Dąbrowszczaków :]

http://forum.trojmiasto.pl/domek-akademii-zdrowego-rozwoju-t179449,1,16.html?hl=akademia pampers#hl
A w gdyni skwer Arki. Była któraś z Was już na czymś takim ? warto się wybrać ?
podałam link do bliźniaczego wątku ;) opisałam tam jak było rok temu i wrzuciłam kilka zdjęć :)
Agunia, to jest w ten weekend w Gdańsku?
Czytałam ale słabo z kumacja:)
tak Aniu :) w piątek i sobotę jest na Przymorzu :) pewnie widziałaś plac zabaw jadąc po firanki ;)
hmmm...na place zabaw nie zwróciłam uwagi;/

A to blisko firanek?
baaardzo :)

pamiętasz stację benzynową "Bliska" na zakręcie? po drugiej stronie ulicy jest park i plac zabaw :) wcześniej jadąc ulicą ciągnie się dłuuugi parking tuż przy jezdni - to właśnie dla odwiedzających park :)
...baba ze wsi- nie pamiętam;/

A jaka to ulica?
a w jakich godyinach?? cały dzień?? ;p
Malutka22 - a gdzie jest ten Skwer Arki? Mieszkam w Gdyni już któryś rok ale jakoś nie kojarzę takiego miejsca :))) a na stronie Pampers nie znalazłam żadnej informacji :)
Dąbrowszczaków/Jagiellońska :)

image
Ty to jesteś:)
Zgadzam sie z Anią:-)Aga to jest:-)zawsze pomocna:-)
hehe :)

ktoś w innym wątku uważa, że jestem wredna ;P
oj Agusia nie chce mi sie w to wierzyć:-)
Dziewczyny ja Wam naprawdę serdecznie polecam :)

Byłam wprawdzie 5 i 4 lata temu ale było warto. Miło spedzony czas, no i pieluchy oraz chosteczki można było w aucie zostawić. Wszystko na miejscu :)

Teraz pojadę z moją całą szarańczą, ciekawe czy z moim wózkiem tam wjadę :p
MamaMarty - w zeszłym roku nie wpuszczali z wózkami :P wózki trzeba było zostawiać "na parkingu" wózkowym ;) (przynajmniej na Przymorzu)
Jestem tam co roku,goraco polecam.Wszystko jest zorganizowane,wózki się zostawia przy wejściu sa pilnowane.W domku co roku jest coś nowego w tym ma byc wielka umywalka.
W Gdyni domek zmienił lokalizacje będzie na końcu bulwaru tam gdzie jest parking.
To ja teraz prosze Agusie o mape w wersji dla blondynki dla Gdynii, bo nie wiem zupelnie gdzie to ma byc ;)
a w jakich godzinach to jest otwarte??
Kasia - Gdynia to nie moja okolica ;P może niech jakaś Gdynianka zrobi mapkę ;P
Tak łopatologicznie- to jest przy bulwarze, na wysokości dworca SKM Wzgórze Św. Maksymiliana.

My będziemy w niedzielę :)
Przy parkingu na końcu Piłsudskiego:)

Ja idę w poniedziałek:)
YECACH-to jest po stronie Reala czy koło UM gdzie jest zimą lodowisko?
szkoda, ze nie ma tego na podlasiu, bo chetnie bysmy sie wybrali, tak z ciekawosci :)
napisałam mejla ze strony pampersa i odpowiedź jest następująca:

Informujemy, że w/w akcja odbywa się w Gdańsku 03-04.09.2010r. na terenie Parku Reagana w pobliżu "Krainy Zabawy" (Przmorze, koło ul Dąbrowszczaków, falowców Obrońców Wybrzeża, Jagielońska), w godzinach od 11.00 do 18.00.
ja jestem z gdyni, najprościej wysiąść na wzgórzu Maksymiliana, pod tunelem w prawo, na drugą stronę ulicy i cały czas ulicą w dół. Myślę, że będzie tam dużo ludzi więc podążaj za innymi :) zawsze się można kogoś zapytać jak dojść do plaży bo to w tym samym kierunku :)
jeszcze prościej ja wam dziewczyny wytłumaczę.a więc skwer arki w Gdyni jest na parkingu na bulwarze.więc pewnie wiecie gdzie w Gdyni jest Urząd Miast...wtedy trzeba iść cały czas na dół do morza.no końcu będzie parking i zobaczycie duży seledynowy namiot Pampers. A tak przy okazji w zeszłym roku byłam i było fajnie,teraz też się wybieram-pozdrawiam,na pewno traficie,napiszcie relacje jak było
Byłam dziś i bardzo polecam, jak co roku super zabawa nie tylko dla dzieciaków :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry