Widok
zostawil mnie ...:(((
zostawil mnie....na 2 msc przed slubem...juz wszystko bylo zorganizowane , wczoraj mi oznajmil ze ma kogos innego..na nic prosby, placz , wyznania....bylismy para 6 lat... bylo super... a najgorsze to jest to ze zostawil mnie dla .. i tu szok :(( faceta!!!!!!!!!!koszmar!!jak ja to powiem moim rodzicom??ze 6 lat zylam z gejem?!?!?!?!?!wszytsko na nic:(((zycie mi sie zawalilo...
a dal mnie to pic..niejakiej ALicji K, nagle odezwała sie na forum.....weźcie pod uwagę dziewczyny, że znamy się przynajmniej z naszych loginów - wypowiedzi, z nzacie choć jedna wypowiex Alicji K, która jest dwa m-ce przed slubem???.........Jak dla mnie chodiz o ozywienie forum i temat do dyskusji......
a ja Alicjo K nie wierzę w prawde Twojego wątku......a tanie sensacje nie śa dla mnie warte moich przemyśleń
a ja Alicjo K nie wierzę w prawde Twojego wątku......a tanie sensacje nie śa dla mnie warte moich przemyśleń
słonko i prowokacja......cóż musisz popracować jeszcze nad swoimi wypowiedziami, bo niestety sa jeszcze przesiaknięte (i to bardzo) Twoim infantylizmem......jak dojrzejesz, to zrozumiesz, że osoby pojawiająe sie ot tak i wypisujące takie bzdury, to czyjś wymysł.....
zastanów się, czy przez 6 lat gej by sie nie ujawniał w taki czy inny spsosób?? Skoro podniecaja go faceci, to nie wytworzyłoby sie to z dnia na dzień.......ale czy ty to będziesz umiała pojąc???
zastanów się, czy przez 6 lat gej by sie nie ujawniał w taki czy inny spsosób?? Skoro podniecaja go faceci, to nie wytworzyłoby sie to z dnia na dzień.......ale czy ty to będziesz umiała pojąc???
...troszkę się studiowało tej psychologii i pedagogiki. Ma się chyba pewien obraz po tej wypowiedzi. Obojętnie jest to czy jest to prawda czy nie, problem jest zupełnie inny. Dużo osób potrzebuje zainteresowania swoją osobą, bo np takie forum "weselnik" jest ich jedyną rozrywką. Zero przyjaciół, którzy mogą pomóc zwyczajnie się wygadać. Czasem ktoś potrzebuje zwykłej satysfakcji, że jego post ma taką ogładalność.... i tyle...
przykro mi ze tak ze mna pojechałyscie... ja bylam na tym forum ale pod innym pseudo :( widac wlasnie jakie jestescie wredne i nie wspolczujecie innym w potzrebie...i jak na was mozna liczyc... niepotzrebnie pisalam o tym,myslalam ze ktoras mi doradzi a tu... :(( dzieki dziewczyny, chwala wam za to... zegnam.