Widok
hmmm.... to zapewne oryginalne polaczenie. Musialabys je skomponowac z jakimis delikatnymi elementami w tym kolorze pojawiajacymi sie na sukience lub w postaci kwiatusiow, bo sam kolor ecrue do truskawkowego rozu srednio pasuje, choc moze sie na tym nie znam, bo zadna ze mnie stylistka ;)) Ja bym do sukienki ecrue wlozyla cappucinkowe butki ;))
i ecru i roz maja przeciez bardzo wiele odcieni o roznej temperaturze, jasnosci itd. :) przy odpowiednim dobraniu odcienia oczywiscie, ze to dobre polaczenie ! :) sposob warbuziakowy ze sprawdzeniem konkretnie z kawalkiem marteialu odcienia butkow bardzo madry :) na potwierdzienie tego co pisze - zalaczam link do czesci ubioru ;) w kolorze wlascie ecru z dodatkiem rozu, wg moich skromnych i moze omylnych oczu;) - bardzo ladnie to wyglada :) swoja droga ladnie gdyby suknia miala takie rozowe aplikacje do tego jakies akcenty rozu w wiazance i buty :)
bielizna_w_kolorze_ecru/roz:)
bielizna_w_kolorze_ecru/roz:)
Cześć Witch!! ;-))) Te butki, które wynalazłaś są śliczne!!! Wczoraj łaziłam troszkę po sklepach i niestety nic nie znalazłam :-(( Samo barachło!!! Może jeszcze nie ta pora na róże ;-)))) Nad biżuterią też się zastanawiałam i to właśnie taką srebrną(kocham srebro) z czymś różowym ale boję się, że będzie tego za dużo, no wiesz blondyna jestem!!Może to wyglądać za cukierkowo! hihihi Wielkie dzięki za zdjątka!!!Fajnie byłoby gdybym na takie butki trafiła!1 papatki ;-D
z tego co ja widziałam, to na razie jest tylko krwiożerczy róż walący po oczach, albo świński blady róż ..... :) cóż za wybór..... a jakie modele...aj, nie pogadasz :(trzymam kciuki, obyś takie butki znalazłą, albo zamów w salonie z sukniami :)!!!!! jesli mają możliwość zakupu i sprowadzenia z jakiegoś katalogu..... :)

[img[http://photo.live.advance.net/modbride/images/4257/fancyfootwork_eb1204_09.jpg