Widok

zrzucamy kilogramy :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Robicie cos kwestii nadprogramowych kilogramow? Jakie macie metody, sprawdzone i wyprobowane? Ile udalo sie wam zrzucic przed slubem?
Potrzebuje inspiracji, bo choc sobie obiecalam ze od Nowego Roku... bla bla bla ... to jakos nie udaje mi sie dotrzymac tego postaniowienia...
Jak jest u was?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIe jadlam chleba, ziemniaków, słodyczy :) duzo wody i zielonej herbatki:)
I po 18.00 zero jedzenia :) tylko picie picie i picie ;) i troszke ruchu:) ja duzo chodze :)

slyszalyscie cos o tabletkach zoltrix15?

szatynkaa napisał(a):

> slyszalyscie cos o tabletkach zoltrix15?
>
>

Ja nie słyszałam ale od razu napiszę, żebyście dziewczyny raczej uważały z tymi tabletkami cudami z internetu (mówię tu o różnych specyfikach z allegro, które nawet nie mają polskich instrukcji), ponieważ mój szwagier, który pracuje w szpitalu powiedział mi kiedyś, że taki pigułki mogą zawierać pochodne amfetaminy i łatwo o odwodnienie organizmu. Oczywiście nie chcę mówić, że wszystkie tabletki na odchudzanie są złe, ale zalecam ostrożność.

Najlepszą metodą jest po prostu mniej podjadać, więcej się ruszać ;) Wiem, że rączki czasem same pchają się po coś do lodówki, ale w takiej sytuacji zjedzcie sobie surową marchewkę, zdrowa i poprawi kolor skóry ;)
moze ktoś jeszcze sie podzileli:)

Uważajcie z meridią -ja myślałam,że walnę na serce,pamiętam nie spałam ,telepka itd..
ja w poniedzialek tydzien temu zaczelam diete, jak na razie kilo mniej ;)

wyeliminowalam z jadlospisu biale pieczywo, makaron, ryz, cukier, sol
jem wiecej warzyw, owocow, ogolnie jem mniej i duuzo wody

jakos idzie, ja chcialabym schudnac do konca czerwca bo wtedy mam pierwsza przymiarke

a ile musisz schudnac?? ja dopiero zaczne od dzisja moje nastepne podejscie tylko jest jeden problem nie mam silnej woli kiedys byłam uparta jak powiedziałam nie to nie a teraz wcinam ze szok kurcze az jestem zła na siebie:(

była u mnie klientka, która w ciągu 2,5 m-ca schudła 16 kg... a jej siostra - w 4 m-ce zrzuciła 30 kg!!!
i to wszystko pod kontrolą dietetyka i psychologa! :)
dietetyk ustalił im diety - właściwie mogły jeść wszystko ALE wyważone co do grama! nawet w czasie świąt mogły "zajadać" się świątecznymi daniami - ale też w ograniczonej wagowo ilości :)

ponoć nie ma poczucia głodu - bo je się 4 posiłki dziennie (nawet deser).
Ale wychodzą np. takie ilości sałatki, że ciężko to zjeść :P

u tej pierwszej efekt był powolniejszy, ponieważ na początku olewała "gramaturę" i jadła troszkę więcej :P

wow to super efekty:) ja musze sie wziasc za siebie bo strasznie przytyłam po hormonach:( własnie siedze z moim pasem :) moze cos mi da:) dzisiaj juz biegałam i do tej pory wypiłam cała butelke wodu kuczne zebym była tak uparta dalej. wydrukowałam sobie kaledarz na maj i bede zaznaczac czy mi sie udało czy nie:) i to w pewnym sesie przypomnienie czego nie wolno mi robic:)

mmmhhh ja też mam postanowienie zrobienia czegoś ze swoim ciałkiem- przez tabletki antykoncepcyjne na przełomie 3 lat przytyłam 6 kilo:(:( i własnie te 6 kilo chciałabym schudnąć! narazie mam 3 x w tygodniu fitnes + biorę tabletki nivelzione ( wspomagające proces spalania tkanki tłuszczowej) zobaczymy czy cos mi to pomoże czy nie...no i mój wielki minus, czekolada, frytki, cola ......chociaż z chipsów juz powoli rezygnuję:)

też biorę te tabletki Nivelazione, pomogły mi tylko na cellulit...
... ja przytyłam po odstawieniu tabletek anty...
i chociaż staram się ograniczać wiele rzeczy, swego czasu intesywnie ćwiczyłam to nie udało mi się zrzucić tych paru kilo... więc generalnie przestaje się starać...

a co to za tabletki, bop ja musze zgubic z 10 kg przynajmniej i wole to robic tradycyjnie - czyli poprzez sensowny ruch,ale cellulitis to zmora
iz checia bym wspomogła to farmakologicznie jakos

ile one kosztują i co one robia?

http://www.taniekosmetyki.pl/produkt.php?2648=

http://www.farmona.pl/pielegnacja-ciala/nivelazione-woman-pielegnacja-ciala/

ostatnio w Rossmanie była na nie promocja... chyba normalnie kosztują koło 27pln, a tak było po 20 pln. W sumie biore trzecie opakowanie - i po tym przestaje... ja strasznie nie lubię smarować się kremami dlatego miałam nadzieję, że tabletki mi pomogą :)

o moze sobie kupie a je sie bieze jedna na dzien a druga na noc??

w pierszym miesiący stosowania bierze się dwa rano i dwie wieczorem, póżniej po jednej...

ja biorę troche inaczej ale ze względu na fitnes: ja biorę 2 rano (codziennie) oraz 3 x w tygodniu po 3 tabletki 30 minut przed rozpoczęciem fitnesu....

to jedno opakowanie na ile starcza??

te tableteczki maja spoko skład,chyba spróbuje, w sumie cellulitis to makabra nie wiem sama czy jest cos co wygląda gorzej, smutne ze co raz młodsze i szczuplejsze laski maja go juz wczesnie i dosc mocno - nie wiem czy to mnie pociesza czy raczej załamuje

powinni zaczac chyba jakas sensowna politykę walki z tym za normalne pieniądze i farmakologicznie - bo moim zdaniem to problem zdrowia skóry a nie tylko kometyczny...

ana razie tylko zbijaja kase na tym nieskutecznymi kremami, które poza napinaniem skóry nie zwalczają przyczyny :/

opakowanie w sumie ma 64 tabletki, po 32 na dzień i na noc... jeśli będziesz brała tak jak zalecają na opakowaniu, to pierwsze dwa starczą na około dwa tygodnie... a trzecie na miesiąc...

do góry