Widok

zrzucamy kilogramy :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Robicie cos kwestii nadprogramowych kilogramow? Jakie macie metody, sprawdzone i wyprobowane? Ile udalo sie wam zrzucic przed slubem?
Potrzebuje inspiracji, bo choc sobie obiecalam ze od Nowego Roku... bla bla bla ... to jakos nie udaje mi sie dotrzymac tego postaniowienia...
Jak jest u was?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
opsia moze sie przyda:P

ja stosuje diete od 9 dni i codzienie cwicze.w mojej diecie nie uzywa sie mleka jagortow sera itp.trzeba jesc 5 6 razy dziennie co 3 godz.narazie nie jest zle chodziaz brakuje mi bardzo mleka i slodyczy ale jak sie chce byc piekna to trzeba cierpiec:)

chyba tez sobie wydrukuje kalendarz i powiesze na lodowke, bede tam wszystko zapisywac.

Jutro pierwsze bieganie i kolejny dzien przeczyszczania organizmu (srednio raz na tydzien)
a chcialabym schudnac 6-7 kg aby zejsc ponizej 60kg gdzie przy wzroscie 160 nadwaga ciut mi przeszkadza

kalendarzyk to super sprawa dzisiaj tylko sie obudziałam i zabaczyłam go na scianie wiedziałam po co wstaje:) jestem po bieganiu a teraz siedzie z moja wibra na brzuchu:) musze ujedrnic go:)

dobra mam ten nivelazione, przestane jesc standardowo chipsy i czekolade i kawe z nesquikiem :D - chudłam zazwyczaj spoko,nawet szybko, ale ten upiorny celulitis- nozobaczymy czy zacznie znikac

a ile dałaś za niego??

jakby co będzie na mnie :P

dałam wicej bo 29zl, bo w zwykłej drogerii

narazie dziewczyn sie trzymam pomaga mi troche to forum:) bo widze ze wam sie udało to czemu niby ja mam ponieśc kleske:)

heh no dobra to ja też kupie te tabletki. Poza tym mam zamiar zapisać się na aerobic i basen:D Czy wyjdzie zobaczymy. A słuchajcie czy słyszałyście kiedyś, że te wszystkie pasy wibrujące są niebezpieczne?

pewnie ze sa niebezpieczne jedno zwarcie i koniec zabawy:( od wykładowcow wiem ze to 100 procent nie działa jak to oni opisuja jeszt to tylko masaż
a kiedys były maty ozonowe ktore wkłada sie do wanny wyobraz sobie tam zwarcie nawet nie byłoby co zbierac:(
najlepiej mało jesc i pic wode:)

wiecie co z ta woda to ja dokonca nie wiem jak jest.... ja pije nawet 4 litry wody niegazowanej dziennie i to nie ze wzgledów odchudzajacych :) tylko poprostu lubie wode :) i jakos tak nigdy nie zauwazylam zeby cos sie u mnie poprawilo.... moze dlatego ze ja od zawsze pije ta wode.... ale wiem zawsze ze kosmetyczki nzawet mowia ze nalezy pic duzo wodu itp. ale czy ja wiem....

Ja tam nie inwestuje w pasy itd. Od paru dni nie jem chleba białego, słodyczy, sera żółtego. ogólnie staram się nie podjadać przed posiłkami. I zacznę chodzić na basen:-)

Ps. właśnie moja mama weszła z pytaniem "chcesz loda?" heh..żadnego wsparcia..:-)

a ja podrzucam coś do poczytania:
http://www.poradnikzdrowie.pl/odchudzanie/diety/dlaczego-nie-moge-schudnac_,2648_5033.htm
chaberek jak idzie z tymi tabletkami - ja niestety odstawiłam trochę szybciej i cellulit wrócił :(

ja od lutego schudlam 12kg miałam przestój wagi jakieś 1,5 miesiąca co tydzień sie ważyłam i miałam 0,5kg więcej lub mniej a teraz od dwóch tygodni znów tendencja spadkowa co tydzień o +- kilogram :)

a ja chodzę na fitness i siłownie do Lady Fitness we Wrzeszczu na wajdeloty i jestem mega zadowolona wylewam z siebie siódme poty ale widać już różnicę :)

ile tam karnecik kosztuje?

120zł do wykorzystania w 60 dni bez limitu czasowego, 10 wejść w tym masz areobik siłownie i saune :) wiec cena spoko pozdrawiam

ewaaa od lutego az 12kg???? co robisz ze tak schudlas? ja bym chciala tak z 8-9 kg schudnac do wrzesnia (waze obecnie 58kg)... takze jeszcze dosyc sporo czasu :)

ok postanowilam - dziś ostatni dzień normalnego jedzenia - od jutra (czyt. od 19 maja 2008) zaczynam jesc mniej, wyeliminuje pieczywo, makarony itp, duzo wody, brak slodyczy (z tym nie bedzie problemu bo musze miec na nie naprawde ochote zeby zjesc), no alkoholu oczywiscie tez nie bede pila (z tym w sumie tez nie bedzie problemu bo zaczyna mi sie sesja wiec i tak imprezy trzeba odstawic na bok) bede sie wiecej ruszac (taniec, spacery z psiakiem, rower) i bede Was informować jak mi idzie :)

pozdrawiam :)

do góry