Widok

zrzucamy kilogramy :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Robicie cos kwestii nadprogramowych kilogramow? Jakie macie metody, sprawdzone i wyprobowane? Ile udalo sie wam zrzucic przed slubem?
Potrzebuje inspiracji, bo choc sobie obiecalam ze od Nowego Roku... bla bla bla ... to jakos nie udaje mi sie dotrzymac tego postaniowienia...
Jak jest u was?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc dziewczyny:)jestem taka zadowolonA DZISIAJ sie mierzylam w pasie schudlam 13 cm w biodrach 11 cm.i to przez 3 tyg.stosowania diety i systematycznych cwiczen:)w koncu cos sie dzieje a juz tyle razy probowalam i zawsze wracalam do punktu wyjcia:)

ja od trzech dni jestem na diecie niełączenia - dziś rano jak wstałam doszłam do wniosku, że czuje się rewelacyjnie:) na ruch obecnie nie mam troche czasu... a szkoda...

Dziewczynki, moja rada, sprawdzona ;D
sniadanie pomiedzy 7-9 obiad 12-13 a kolacje 17-18. i po 18 nic juz nie jesc, Naprawde, mnie od wrzesnia udalo sie juz zrzucic 30 kg.
kiedys nie wierzylam w to gadanie a teraz.... sama jestem przykladem ze jesli chce to mozna :)
i tak cale zycie bede na diecie :D ale ta dziala skutecznie hihi

pozdrawiam i zycze wytrwalosci w dzialaniu

jak fajnie ja nie mam takiej silnej woli Kocham słodycze:D też musze troche zgubić ale jak??? jak to zrobić skoro ja bez słodyczy życ nie mogę:( ale postaram sie może to forum mi pomoże:)

hej, dziewczyny...
mi się udało....
w ciągu 10 tygodni zgubiłam 10 kilo. z wyrzeczeniami (bo nie jadam teraz moich ukochanych lodów, czekolad, chipsów, pizzy i tego wszystkiego co jest pyszne), ale ... bez głodu, bez bólu itd.
w największym skrócie polecam: nie jedzenie muesli, (a już na pewno żadnych płatków fitness bo to jedna wielka sciema z cukrem), owoców (raz dziennie, ale żadnych bananów), żadnych soczków (nawet jednodniowych marchewkowych) . jedzenie kasz, makaronów pełnoziarnistych, pełnoziarnistego chleba, drób, sok pomidorowy.
dodatkowo jedzenie w 3-4 godzinych odstępach, woda 1.5litra.
no i w sumie ostatni posiłek na ok 3 godziny przed snem.
wlasnie wrocilam z zakupow - kupilam chlebek wasa, duuuuzo warzyw, rybki, jogurty naturalne, limonki no i ogolem same zdrowe rzeczy :))
wyznaczylam sobie ze od 19 zero jedzenia - ewentualnie woda, herbata zielona i max 1 jablko :)
jestem pelna zapalu widzac jak Wam sie udaje zrzucic kilogramy :) ja co prawda chce 8kg zrzucic do wrzesnia i mysle ze nie jest to duzo jak na 4 msc :) moj N. jest troche zly, ze chce zrzucic pare kg, no ale coz robie to glownie dla siebie i po to zeby ladniej wygladac w sukni (czyt. zeby mi sie plecy z gorsetu nie wylewaly) :))))

pozdrawiam Was serdecznie i 3majcie za mnie kciuki :)

ojej, jaki fajny wątek, dopiero teraz zauwazyłam

to ja wam sie pochwale moimi osiągnięciami

otóż zawsze nosiłam 36-38 (mam 175 cm wzrostu)
potem miałam problemy zdrowotne i leczyłam sie hormonalnie, w ciągu 3 m-cy - 12 kg więcej! doszłam do rozmiaru 44... był to dla mnie ogromny szok, nie moglam przeprowadzac diety, ze wzg. na leczenie

4 m-ce temu diagnoza - zdrowa!
i zaczełam diete
nie moge rygorystycznie

nie jem panierek smietany, sosów, białego pieczywa, mniej ziemniaków, zero tlustego - zalecenia dietetyka
sniadanie w pracy (dwa) pierwsze to jogurt, owoc plus kawa, drugie kanapka z razowca lub grahama z szynką, pomidorem, jajkiem itp itd (bez sera żółtego, choc sie zdarza), obiad - jeden ziemniak lub wogóle, lub pół szklanki ryżu a do tego chude mięso, ryba pieczone lub zmazone na oliwie lub jajko sadzone... i góra surówki z czegokolwiek, ale z jogurtem zamiast smietany! czasem dodaje łyżeczke majonezu light, na kolacje gejpfrut, jogurt lub cos innego...

wzne w mojej diecie - do prawie kazdego posilku uzywam jogurtu naturalnego, lub go poprostu pije na kolacje lub do obiadu, owocowy tylko rano

jak jestem głodna podgryzam śliwkowe otręby:) ale trzeba na początku uwazac, zacząć od 2 łyzek na dobe, bo mogą byc rewolucje zołądkowe... pije wode i zieloną herbate, ok 3 razy w tyg cwicze na stepperze, agrafce i twisterze:) i uwaga! nosze juz 38-40:):):)

do slubu ma byc juz bez 40:):):)

pomagał mi dietetyk:) ale ta dieta jest bardzo uniwersalna, mozna wymyslac przerózne potrawy na obiad z ryb, piersi kurczaka dodając nietuczące składniki, mój hit: filet z ryby, na to pomidory, cebula i sos z jogurtu nat + łyzka majonezu light, i inne warzywka, czasem dodaje tez troszke startego sera... chudego;), pieczemy 30 min w piekarniku, pyyyycha!

super temat ;)
ja od jutra zaczynam dietke, oczywiscie miala byc od tamtego poniedziałku, ale caly tydzien sie zbieralam, nie jadlam po 18 ... a od jutra tj 25 maj - dietka! trzymam kciuki za Was i trzymajcie za mnie! ;)
jak wasze rezultaty?
moze jakies nowe sposoby? nowe dietki?

ja się czuje świetnie:) nie wiem czy schudłam czy nie, bo wagi nie posiadam ;P jak tylko uda mi się u kogoś dorwać wagę to dopiero będę wiedziała, czy ta moja dieta działa czy nie ;P

najwazniejsze dobrze czuc sie w swoim ciele ;) napewno poznasz po spodniach czy dietka działa ;)
czasami to nawet w kilogramach nie widac a najlepsze uczucie to zmiescic sie w zeszloroczne letnie ciuszki :)

bry...gdzie moja silna wola zrobiła sobie chyba wakacje:(
no forumki dzielimy sie :) sukcesami i ich brakiem:)

Ja jem wszystko na co mam ochotę, z tym że ostatni posiłek 18-19 i dużżżo czerwonej herbaty. To jest mój najlepszy sposób żeby najszybciej schudnąć i niczego sobie nie odmawiać. Oczywiście nie przesadzam z obżarstwem. Na tydzień można tak schudnąć ok 1,5 kg.

kto może ten może :/

ja jestem 3 miesiąc na dość drakońskiej diecie, efekt 9 kg, pozostało do zrzucenia uuuuuuuuu i jeszcze trochę ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
jak piłam cherbate czerwona to tez sie dobrze czułam chyba musze zrobic zapasy:) a pijesz taka sypana czy w torebkach??

w torebkach, nie przepadam za sypanymi

salambo a kto ci ułozył dietke ?? czy sama zdałas sie na siebie:)

lola a ile schudłas takim sposobem?/

chodzę do dietetyka,
a ostatnie 2 tygodnie przeszłam na dietę kopenhaską :)
ja mam spora nadwagę więc muszę się odżywiać racjonalnie, i powolutku dążyć do celu, tyle że wolę mam słabą :(

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
> lola a ile schudłas takim sposobem?/

schudłam 8kg

u mnie narazie postanowienie jest i to dośc twarde:)
no dziewczyny dajemy czadu:) nie jadłam kolacji i o 100 razy lepiej sie czuje dzisiaj rano:P

do góry