Widok

rozstepy :(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny w krotkim czasie schudlam pare kilo i zrobily mi sie na biodrach rozstepy :( czy znacie jakies no nie wiem balsamy czy masci aby zminimalizowac te rozstepy ?? bo pewnie nie da sie ich calkowicie usunac :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie w tej przychodni..długo trzeba czekac na wizty, ale wart..jest swietna

www.galeriamr.pl
ale teraz miała otworzyć jakąś prywatną praktykę chyba w orłowie:)

wiem,że kiedyś miała w Orłowie prywatny gabinet... gdzies w okolicach Inżynierskiej, ale to chyba z 10 lat temu. Teraz przyjmuje również prywatnie w przychodni na Dąbrowie-Dąbrówce..nie wiem co jest co :)

www.galeriamr.pl
ja na rozstepy stosuję krem Dermology Stretch Mark, który kupuje w internecie, bo jest bardzo trudno dostepny w innych miejscach niz http://jakpozbycsierozstepow.pl/, ale to jasne skoro jest tak bardzo skuteczny więc jest rozchwytywany ;) stosuję go dwa razy dziennie wykonyjąc przy tym masa uelastyczniający i dwa razy w tygodniu robie piling, że zetrzec stary naskórek :)
karolka1985 a jak udało Ci się schudnąć kilka kg.? Masz jakiś sprawdzony sposób?
po pięciu latach chyba już nie pamięta:)

Słuchajcie mam problem z rozstępami i raczej domowe sposoby odpadają. Przeczytałem ostatnio o takim rozwiązaniu: https://poradniafitalia.pl/revamin-stretch-mark/ Może któraś z Was stosowała? Napisze coś na ten temat

Kochana kup sobie Olejek Busajna i zapomnisz o rozstepach. Znajoma mi go poleciła, bez chemii, bez syfu, naturalny olejek i mega skuteczny

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry