Widok

roztopione żelki-------jak usunąć?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Córka pobrudziła bluzkę żelkami,sama nie wie jak sie roztopiły i poprzyczepiały do materiału.
Jak to usunąć? te "plamy" porobiły sie na obozie i teraz maja dwa tygodnie. Córa próbowała je zapierać ale nie pomogło.
Co pomoże na takie zatwardziałe "przyczepki"??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak zapierała to raczej już nic nie pomoże, ale wrzuć ją do zamrażalnika na 2h. Może uda się wykruszyć żelka jak zamarznie...
Witajcie! Robię badania dotyczące ŻELKÓW i zwyczajów zakupowych/ulubionych marek, jakie są kupowane przez młodzież - do lat ok. 25 i przez rodziców, którzy kupują żelki dla swoich pociech. Bardzo mi zależy na zebraniu jak największej grupy osób do utworzenia ciekawych wyników. Poniżej link - będę ogromnie wdzięczna za pomoc! :-)

http://www.ankietka.pl/ankieta/133680/ankieta-dotyczaca-konsumowania-zelkow.html
Moze sprobuj za pomoca wrzatku, zamrazanie zdaloby egzamin w przypadku gumy do zucia
Graszka----------dzieki

moja pomysłowa córka wycięła "plamy" i zaszyła dziurki:))
bluzka jest długa i nosi teraz wpuszczoną tak luźno w spodnie.
Szkoda jej było, bo to z Zary:Pi za swoje kupiła:)
No widzisz, to juz za pozno... a przyznaje, pomysl miala niezly.
Tylko nikomu nie dawaj tej bluzki hi hi...
hihhihi
moja córka już dawno nie rośnie, wiec obawy niet.:)a i do piaskownicy bluzka sie nie nada.Choć może jest jakiś przedszkolak o wzroście 160cm nie wiem....;pWyrośniety jakiś...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

gdzie w Rumi są kasztany???? (6 odpowiedzi)

potrzebujemy pilnie,moze wiecie???

Kuchnia (41 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

do góry