Widok

roztopione żelki-------jak usunąć?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Córka pobrudziła bluzkę żelkami,sama nie wie jak sie roztopiły i poprzyczepiały do materiału.
Jak to usunąć? te "plamy" porobiły sie na obozie i teraz maja dwa tygodnie. Córa próbowała je zapierać ale nie pomogło.
Co pomoże na takie zatwardziałe "przyczepki"??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak zapierała to raczej już nic nie pomoże, ale wrzuć ją do zamrażalnika na 2h. Może uda się wykruszyć żelka jak zamarznie...
Witajcie! Robię badania dotyczące ŻELKÓW i zwyczajów zakupowych/ulubionych marek, jakie są kupowane przez młodzież - do lat ok. 25 i przez rodziców, którzy kupują żelki dla swoich pociech. Bardzo mi zależy na zebraniu jak największej grupy osób do utworzenia ciekawych wyników. Poniżej link - będę ogromnie wdzięczna za pomoc! :-)

http://www.ankietka.pl/ankieta/133680/ankieta-dotyczaca-konsumowania-zelkow.html
Moze sprobuj za pomoca wrzatku, zamrazanie zdaloby egzamin w przypadku gumy do zucia
Graszka----------dzieki

moja pomysłowa córka wycięła "plamy" i zaszyła dziurki:))
bluzka jest długa i nosi teraz wpuszczoną tak luźno w spodnie.
Szkoda jej było, bo to z Zary:Pi za swoje kupiła:)
No widzisz, to juz za pozno... a przyznaje, pomysl miala niezly.
Tylko nikomu nie dawaj tej bluzki hi hi...
hihhihi
moja córka już dawno nie rośnie, wiec obawy niet.:)a i do piaskownicy bluzka sie nie nada.Choć może jest jakiś przedszkolak o wzroście 160cm nie wiem....;pWyrośniety jakiś...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry