Widok
uzywane suknie
Polecam zakup sukni uzywanej bo wychodzi to duzo taniej.
Zamiast wydać na suknie około 2-3tys.zł mozna wydać 1,5tys.zł i suknia wcale gorsza nie będzie -- POLECAM . Szkoda wypozyczać bo jeśli sukni nie zniszczymy to mozna ją dalej odsprzedać i zawsze coś sie zwróci.
;-)
Ja moją kupiłam z welonem za 3800zł i teraz troszke załuje bo wezme za nią 1500zł (jeśli sie uda).
No ale człowiek na błędach sie uczy.
Zamiast wydać na suknie około 2-3tys.zł mozna wydać 1,5tys.zł i suknia wcale gorsza nie będzie -- POLECAM . Szkoda wypozyczać bo jeśli sukni nie zniszczymy to mozna ją dalej odsprzedać i zawsze coś sie zwróci.
;-)
Ja moją kupiłam z welonem za 3800zł i teraz troszke załuje bo wezme za nią 1500zł (jeśli sie uda).
No ale człowiek na błędach sie uczy.
wiele takich opini słyszałam. Można też po promocji- ja moją za 1500 właśnie po promocji kupiłam, szyta taka 2250 kosztuje, miałam obawy, ale wszystko dobrze dopasowali na mnie i było super. Szkoda na raz nie wiem ile zabulić. Ja moją zafarbowałam i na sylwestra gorset zakładam, także mi sie ta suknia jeszcze przyda w różnych kombinacjach, ale większość już nigdy jej nie założy. A i tu na weselniku ładne sukienki i niedrogie też są. Można ładnie markowo i niedrogo.Pożyczać to bym się obawiała, ale kupić taniej czemu nie.
Wystawiłam sukienkę początkowo za 1200 zł. Wydawało mi się ,że jest to już dość dobra cena,biorąc pod uwagę koszt zakupu takiej nowej,ale że obecnie jestem w takiej sytuacji ze potrzebuję pieniążkow zjechałam z ceną do 950zł ,a tu nic :( Gdybym miała szanse kupić taką sukienkę ze wszystkimi dodatkam za 950 zł to nawet chwili bym się nie zastanawiała,ale widocznie tylko mi się az tak podoba :(
UB,zdjęć jeszcze nie mam,to trochę potrwa. Jeśli chodzi o plener w ZOO,to trzeba mieć zgodę od dyrekcji,a to prawie nie możliwe.Chyba,ze chce się pofotografować tylko na alejkach to chyba nie ma problemu.Ja miałam w bliskiej styczności ze zwierzętami,ale udało mi się to tylko dlatego,że moja siostra tam pracuje.Z resztą moj pomysł,na plener w ZOO,wygrał w konkursie zorganizowanym przez B&W :o)