Widok

używany laktator- kupiłybyście???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
bo zastanawiam się....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, wysterylizowalabym i po krzyku. Bardziej bym sie zastanawiala czy silniczek napewno jest sprawny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zalezy jaki bo w niektorych da sie wymienic prawie wszystko poza silniczkiem i jezeli sie oplaca to warto kupic...
lub od znajomej od obcej osoby bym nie kupiła..
mozna wyparzyc w sumie. Nie mam odkupic od nikogo znajomego tylko od obcej osoby ale mam opory:D
od obcej osoby bym nie kupila od kogos znajomego chyba tak.
image

nie rozumiem, obca osoba,znajoma osoba? wiadomo,że i tak poddasz to sterylizacji sama w domu, a nie bedziesz ufac na słowo,że sama to sterylizowala? chyba,że chodzi o cycki, znajomej cycki są lepsze niż osoby obcej?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie, ze cycki kolezanki są lepsze niz obce :D
image

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak -
autor,jestes debeściak!!!xD hahahhahahah!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
:):):)
pewnie że bym kupiła. wystarczy wysterylizować.
oczywiście, że bym kupiła
A ja nie. Często dzieci mają pleśniawki i to przenosi na piersi kobiety. Nie chciałbym mieć pleśniawek i grzybicy piersi, nieważne od obcej czy od znajomej osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ponieważ stać mnie na nowy elektryczny - kupiłam takowy. Jeśli natomiast nie miałabym do wydania tych 400 zł a zatory takie jak były u mnie w pierwszej ciąży że tylko elektrycznym dałoby się uratować karmienie piersią - pewnie tak.
nowy mini medela kosztuje 230 z wysylka
image
image
w restauracji je się z talerza, łyżka, widelcem po obcej licząc na to,że są czyste a tu sama wygotujesz i będzie ok- ja bym się nie zastanawiała
image
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam 2 używane(ręczny Avent i Medela Mini Electric)i jeden nowy(Medela Mini Electric).

wystarczy wygotować co się da ;)

oczywiście w przypadku elektrycznego - nie masz pewności jak był traktowany silniczek :] więc lepiej odkupić od kogoś znajomego :]
Najlepsze jest to ze nie kupiłybyście laktatora od obcej osoby ale same sprzedajecie na allegro czy innych portalach obcym ludziom .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
z mlekiem matki przenosi się większość leków alkohol narkotyki a także większość wirusów. W wypadku zapalenia piersi a także braku higieny przeniosą się także bakterie. Istnieją bakterie które skutecznie niszczy tylko płomień palnika gazowego o temperaturze większej niż 400 stopni. 30% społeczeństwa miewa te bakterie w nosie. Znasz kogoś kto nigdy nie dłubał w nosie.

Oszczędzaj na sobie nie na dziecku!

Używane ubrania i sprzęt medyczny dla dziecka to gwarantowane duże wydatki na leczenie.

Plaga alergii chorób skóry zakarzeń wirusowych nie bierze się w Polsce z niebios a z używanych sprzętów i ubrań od dzieci gorzej sytuowanych z zachodu których ubrania i srzety sa przywożone do polski.

A później srzedawane niemal nowe często po dzieciach które nieżyją lub mają śmiertelne choroby zakaźne.

WŁĄCZ MYSLENIE!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
skąd wziełaś ten artykuł? pytam z czystej ciekawości:)
śmiertelne choroby zakaźne? w polsce to chyba bylo by wtedy jak z filmu epidemia.... ja wiem czyja to jest wina TUSKA hehehe :)))))
Hm, jakoś w szpitalach na oddziałach położniczych używa się laktatorów "przechodnich" i jakoś nikt nie ma z tym problemów. Po każdej używającej są sterylizowane i pokrzyku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie ja kupilam laktator medeli za 100 zl ktory w sklepie kosztuje 350. Wymienilam ten ssak ktory odciaga meko, Zaplacilam za niego 20 zl i mam laktator 120 a nie 350.....liczy sie konomia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry