Widok
zadziwię Was - ja mam to badanie za free :) ale tylko ze skierowaniem :D
mój Mąż wykupił mi u siebie w pracy dodatkowe ubezpieczenie (karta LIM) dzięki temu mam różnych lekarzy i badania za darmo - w Swissmedzie, Endomedzie i Baltimedzie :)
wczoraj zadzwoniłam zarejestrować się do ginekologa, dzisiaj o 10 miałam wizytę - po skierowanie :) i od razu badania :)
niestety wyniki jutro po 9 rano - więc będę mogła odebrać dopiero wieczorem :/
mój Mąż wykupił mi u siebie w pracy dodatkowe ubezpieczenie (karta LIM) dzięki temu mam różnych lekarzy i badania za darmo - w Swissmedzie, Endomedzie i Baltimedzie :)
wczoraj zadzwoniłam zarejestrować się do ginekologa, dzisiaj o 10 miałam wizytę - po skierowanie :) i od razu badania :)
niestety wyniki jutro po 9 rano - więc będę mogła odebrać dopiero wieczorem :/
jeeeeju - ale ten czas się dłuży :P już bym chciała znać wynik - czy to ciąża, zaburzenia hormonalne, stres, klimakterium albo jakieś choróbsko :P
a tu jakieś 28 godzin do odbioru wyników :/
mój Mąż to chyba jutro w pracy nie będzie mógł usiedzieć i pewnie będzie do mnie dzwonił co chwilę ;)
ja-dwisia - nie dziękuję ;P
a tu jakieś 28 godzin do odbioru wyników :/
mój Mąż to chyba jutro w pracy nie będzie mógł usiedzieć i pewnie będzie do mnie dzwonił co chwilę ;)
ja-dwisia - nie dziękuję ;P
myślę, że jednak dzidzia będzie wrześniowa :)
~młoda_żonka - coś mi nie działa ta stronka :/
stokrota15 - bardzo lubię www.babyonline.pl :) są ciekawe informacje jak się przygotować do ciąży (i kobieta i mężczyzna) + ciąża (przebieg, porady itd.) + co i jak z dzieciaczkami :)
pamiętam, że kiedyś kumpeli kopiowałam i wysyłałam pomysły na zabawy z maluchem :)
~młoda_żonka - coś mi nie działa ta stronka :/
stokrota15 - bardzo lubię www.babyonline.pl :) są ciekawe informacje jak się przygotować do ciąży (i kobieta i mężczyzna) + ciąża (przebieg, porady itd.) + co i jak z dzieciaczkami :)
pamiętam, że kiedyś kumpeli kopiowałam i wysyłałam pomysły na zabawy z maluchem :)
hej Dziewczyny :D
przyszedł czas abym zamieniła weselnik na rodzinkę ;)
nie mogłam poznać wyników przez telefon - w Endomedzie tak nie podadzą :/
Jadąc z pracy do przychodni denerwowałam się strasznie, już wymyślałam co to może być zamiast ciąży - wrzody żołądka? zaburzenia hormonalne? itp. ;)
odebrałam wyniki - jednak sprawdziłam dopiero po wyjściu z przychodni :P
chwyciłam za telefon, zadzwoniłam do mojej Mamy i się popłakałam ;P
Mariusz w tym czasie już po mnie jechał, więc nie chciałam Go denerwować :)
poszłam do sklepu, kupiłam malutkie skarpeteczki dla dziewczynki i zapakowałam razem z wynikami w śliczną torebeczkę :)
oto moje wyniki :D
przyszedł czas abym zamieniła weselnik na rodzinkę ;)
nie mogłam poznać wyników przez telefon - w Endomedzie tak nie podadzą :/
Jadąc z pracy do przychodni denerwowałam się strasznie, już wymyślałam co to może być zamiast ciąży - wrzody żołądka? zaburzenia hormonalne? itp. ;)
odebrałam wyniki - jednak sprawdziłam dopiero po wyjściu z przychodni :P
chwyciłam za telefon, zadzwoniłam do mojej Mamy i się popłakałam ;P
Mariusz w tym czasie już po mnie jechał, więc nie chciałam Go denerwować :)
poszłam do sklepu, kupiłam malutkie skarpeteczki dla dziewczynki i zapakowałam razem z wynikami w śliczną torebeczkę :)
oto moje wyniki :D