Widok
i nie daję absolutnie żadnych słodzonych napojów, typu kubusie, rozcieńczony sok malinowy itp.(wcześniej często piła) - był moment, że moja mała (2 lata) też miała zatwardzenia (ze dwa przypadki ale takie meeega, że musialam dawać czopki i jej pomagać się wypróżnić) i aż się bałam, że się przyblokuje i zacznie kupę robić w ukryciu, ale na szczęście opanowalam sytuację...aha...i zero smażonego...teraz daje tylko gotowane lub pieczone
moze konieczna jest zmiana diety - wiecej warzyw i owoców a mniej miesa i pieczywa - wiem ze pomagaja pomidory, kiszone ogórki i jabłka,
i lepiej zupy niz ziemniaki i kotlet
danag, michalina nie je żadnego pieczywa bo nie lubi, je same zupy, wiec nie zapycha sie ziemniakami i miesem. Je ogórkowa, p[omidorówjke, wszystko gotowane wlasniorecznie
i lepiej zupy niz ziemniaki i kotlet
danag, michalina nie je żadnego pieczywa bo nie lubi, je same zupy, wiec nie zapycha sie ziemniakami i miesem. Je ogórkowa, p[omidorówjke, wszystko gotowane wlasniorecznie
Amelce nic nie pomagało, przez strach robienia kupki, było coraz gorzej.
Zaczęła dostawać zatwardzenia. Dieta, sliwki, nic nie pomagało.
Jedna z forumek poleciła mi BiGaia
Jak ręką odjął, także polecam.
Probiotyk do kupienia w aptece
Stosujemy go około 2-3 tygodni, kupki są normalnej konsystencji i mała robi bez płaczu i bólu
Zaczęła dostawać zatwardzenia. Dieta, sliwki, nic nie pomagało.
Jedna z forumek poleciła mi BiGaia
Jak ręką odjął, także polecam.
Probiotyk do kupienia w aptece
Stosujemy go około 2-3 tygodni, kupki są normalnej konsystencji i mała robi bez płaczu i bólu
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
moj maly ostatnio mial i to takie mega:((
kupilam sloiczki gerbera suszone sliwki i suszona sliwaka z jabluszkiem, do tego dostaje mase owocow i srednio je ale wiecej niz ostatnio winogrona i gruszki w miare i mandarynki, zupki itp a i duzo jogurtow, mleko tez podobno pomaga.
no i duzo picia roznego.
kupilam sloiczki gerbera suszone sliwki i suszona sliwaka z jabluszkiem, do tego dostaje mase owocow i srednio je ale wiecej niz ostatnio winogrona i gruszki w miare i mandarynki, zupki itp a i duzo jogurtow, mleko tez podobno pomaga.
no i duzo picia roznego.
a i od kilu dni u nas lepiej bo jak robil co 3-4dni tak teraz juz ladnie co dziennie albo co drugi wiec ok i mniej sie meczy juz.
no i sa podobno jakies ziola ale nie pamietam nazyw dla dzieci. mozena tez dawac herbatke z kopru wloskiego ale moj nie chcial pic i kminek zalany wrzatkiem podobno pomaga.w necie troche jest informacji.
no i sa podobno jakies ziola ale nie pamietam nazyw dla dzieci. mozena tez dawac herbatke z kopru wloskiego ale moj nie chcial pic i kminek zalany wrzatkiem podobno pomaga.w necie troche jest informacji.
lactulose polecam - siostra stosowała u swojej córki
działa łagodnie
http://www.i-apteka.pl/product-pol-830-LACTULOSUM-syrop-150ml.html
działa łagodnie
http://www.i-apteka.pl/product-pol-830-LACTULOSUM-syrop-150ml.html
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
BioGaia mogą pomóc zmniejszyć ryzyko biegunki u dzieci, tak w ulotce napisane jest
U nas działa super, wiem, że u kilku innych dzieci też
Czytając na forach innych, mamy się również wypowiadały, że po BioGai kupki dzieci robią bez problemu
U nas laktulosu, owoce, warzywa, dieta, nic nie pomagały.
Doszło do tego, ze tylko czopek pomógł, ale ile można dziecku fundować czopków
Rozmawiałam z farmaceutką i ona również mi powiedziała, że po BioGai powinno być lepiej.
Tak jak pisałam, stosujemy go około 3 tygodni, jest super. Córka idzie i normalnie się załatwia, bez łez, bez krzyku, bez mówienia, że boli.
Także warto spróbować, nam bardzo pomógł
U nas działa super, wiem, że u kilku innych dzieci też
Czytając na forach innych, mamy się również wypowiadały, że po BioGai kupki dzieci robią bez problemu
U nas laktulosu, owoce, warzywa, dieta, nic nie pomagały.
Doszło do tego, ze tylko czopek pomógł, ale ile można dziecku fundować czopków
Rozmawiałam z farmaceutką i ona również mi powiedziała, że po BioGai powinno być lepiej.
Tak jak pisałam, stosujemy go około 3 tygodni, jest super. Córka idzie i normalnie się załatwia, bez łez, bez krzyku, bez mówienia, że boli.
Także warto spróbować, nam bardzo pomógł
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts