Widok

dodatkowa praca (chałupnictwo)- kto coś wie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

czy wiecie może o jakims zajęciu, pracy chałupniczej? Jestem na zwolnieniu lekarskim - ciąża, a chciałabym sobie dorobić.
Proszę o kontakty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zorientuj się najpierw w przepisach, czy opłaca Ci się ryzykować pracując na zwolnieniu w ciąży. Na forum były tego typu wątki, może coś znajdziesz. Niektórzy pracodawcy potrafią wyciągnąć konsekwencje w stosunku do pracowników, bo zwolnienie służy właśnie odpoczęciu od pracy (zwłaszcza jeśli masz wpisany kod "1 - chory musi leżeć") a pobierasz pensję najpierw od pracodawcy a potem od ZUSu.
image
image
O, proszę link http://www.portalkadrowy.pl/?doc_id=190688
image
image
ok, dziękuję.
umowy zlecenia pracodawca raczej nie wysledzi :)
image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
Opinia została zablokowana przez moderatora
Tia, to taka sama bzdura jak wysyłanie kiedyś kasy listem tradycyjnym. Jak znajdzie się wystarczająca ilość naiwniaków, to pierwszy z listy dostanie kasę, a reszta może sobie czekać. Tego samego typu przekręt widzieliśmy ostatnio w firmie PierGio - ludzie też mieli się dorobić kroci, a gość zebrał kasę, zwinął interes i tyle go widzieli.
WITEK, jak jesteś taki chojrak, to podaj namiary na firmę - bo każda firma musi mieć siedzibę, wpis do ewidencji, adres korespondencyjny, NIP, REGON.
image
image
http://www.prawo.egospodarka.pl/37669,Zwolnienie-lekarskie-w-czasie-ciazy-a-dodatkowe-zatrudnienie,2,34,3.html
A JAK NIEMAM JAK SKSEROWAC STRONY
jezeli niemam kserokopiarki to rozumiem ze moge ta strone przelozyc na moja strone meilowa

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

prywatny dentysta (24 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

do góry