Widok

kaszubski park miniatur byl ktos?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja córka była tam na wycieczce z przedszkola i wróciła zadowolona:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byliśmy dzisiaj, strata czasu, jak dla mnie beznadzieja
jedynie okolica piękna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byliśmy tam w majówkę dla dzieci atrakcją są miniaturowe postacie z bajek,plac zabaw i krzywe zwierciadła.Fajna wycieczka piękny krajobraz dookoła...uważam że warto się tam wybrać z dzieckiem ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
rzeczywiście, te zwierzątka na mojej córce tez zrobiły największe wrażenie, fajnie tam jest i można fajne zdjęcia sobie zrobić :)))
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Macie moze gdzies link do tej oferty na grouponie?

a nie doczytałaś tego? :) pierwszy i ostatni punkt:
- Groupon ważny do 15.08.2012 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje Konto
- Z grouponu można korzystać od pon. do pt. w godz. 9-19

:)))

te miniatury budowli - to bardziej atrakcja dla dorosłych ;) przynajmniej tak myślę :]
Dzieki Agusia ze napisalas ze od pon do pt,bo juz bym kupila:)
My byliśmy w zeszłym roku to największą furorą były właśnie zwierzątka i postacie bajkowe:)
Same miniatury na dziecku wrazenia jakiegoś wiekszego nie robiły.
http://www.kaszubskiparkminiatur.pl/ :] dla naszego głównymi atrakcjami będą zwierzątka w mini zoo :] i bajkowe postacie :]

myślę, że to fajny pomysł na wycieczkę z maluchami :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie byliśmy ale pojedziemy :] groupon już kupiony ;) i mniej więcej jesteśmy umówieni na wycieczkę z Chrzestną i Jej Rodzinką :]

niestety moja Sis z Mężem mogą jechać tylko w weekend, więc z grouponu nie skorzystają (ważny od pn. do pt.)
To jest w Stryszej Budzie koło Mirachowa. Ja byłam, zachwytu nie było, ale fajne fotki zrobiliśmy :) Dla dzieci są atrakcje-krzywe zwierciadła (ja sama pękałam ze śmiechu), mini ZOO (kozy, owce, baran, kucyki-dają się głaskac), postacie bajkowe, zamek strachu (dla mnie w ogóle nie straszny), za wstęp płaciliśmy chyba 10 albo 15 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba to jest gdzies obok kartuz.Teraz jest oferta na grouponie
ale gdzie bo z tego co kojarzę są dwa, ja byłam w dwóch przynajmniej, trudno powiedzieć czy warto, dzieciakom to się wszystko podoba :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

do góry