Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gymnasion- Witawa wątek zamknięty Zostałam bez możliwości odzyskania kasy za karnet Nie ma osób kompetentnych...
~Atta
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 listopada 2012

sprzedali karnety i zamknęli klub wątek zamknięty nie polecam nikomu Fitness Klubu Gymnasion, bo może stać się to samo co z...
~Magda
-

dodano: 30 października 2012

klient - opinia wątek zamknięty korzystam z zajęć juz dosyć długo i ogolnie jestem zadowolona, ale uważam ,...
~klient
-

dodano: 8 września 2012

Ogólnie ok. poza brakiem odczuwalnej klimatyzacji:( wątek zamknięty W pomieszczeniu , gdzie są przyrządy do ćwiczeń jest straszny zaduch, już w...
~Jola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 lipca 2012

wbrew opiniom :) wątek zamknięty polecam:) jeżeli komuś zależy na byciu fit,to na pewno można tu skorzystać...
~Basia
1

dodano: 21 lutego 2012

ZUMBA - zajęcia w zastępstwie wątek zamknięty Zajęcia ZUMBY prowadzone w zastępstwie za Asię przez nową instruktorkę to po...
~blondi
1

dodano: 19 sierpnia 2011

coraz gorzej wątek zamknięty Chodzę do Gymnasionu systematycznie, niemal wyłącznie na zajęcia fitness. Do...
~mała
2

dodano: 24 maja 2011

To było do przewidzenia biorąc pod uwagę obsługę do cen! Zwłasza w Gdyni! wątek zamknięty ... Mój status: to byłam stałym klientem - ale nie ma takiej opcji więc...
~Alex
2

dodano: 1 października 2010

masakra wątek zamknięty Chodze do Gymnasion, bo mam blisko...ale chyba trzeba poszukać coś innego....
~Anka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2011

słaby sprzęt wątek zamknięty Pierwsza moja opinia!!! Postanowiłam napisać z jednego powodu.Dzisiaj na...
~Aga
-

dodano: 19 marca 2011

Dla tych co mają o rzeczy pojęcie ok dla reszty kicha wątek zamknięty Nigdy nie miałem doświadczenia z siłownią, a postanowiłem zrobić coś w tej...
~klubowicz86
-

dodano: 31 stycznia 2011

niestety równia pochyła.... w dół wątek zamknięty Witam. Od kilku dobrych lat jestem stałą klientką klubu. Prawdopodobnie...
~Stała klientka
-

dodano: 19 stycznia 2011

Stały bywalec - opinia wątek zamknięty Siłownia godna polecenia. Bardzo pomocna ekipa pracująca w tym klubie...
~Stały bywalec
-

dodano: 14 stycznia 2011

ŻENADA!!!!! wątek zamknięty Od 5 lat chodzę na tą siłownie i z miesiąca na misiąc jest coraz...
~miki
-

dodano: 3 stycznia 2011

Żenada wątek zamknięty Najpierw klub wprowadza karty multisport a nastepnie każe sobie dodatkowo...
~m_g
-

dodano: 7 października 2010

Najlepsza siłownia w jakiej byłem!!! wątek zamknięty Jako stały (chwilowo nie:P) klient mogę polecić Gymnasion Gdynia wszystkim,...
~Paweł Palmowski (hjrk)
1

dodano: 19 kwietnia 2009

jak dla mnie bymba! C.D.:) wątek zamknięty ...Jeśli jednak nauczymy się poprawnie korzystać z tego co mamy i stosować do...
~mistrz ciętej riposty;] heh C.D.
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 maja 2010

bez przesady wątek zamknięty nie zgadzam się z niektórymi z poniższych opinii *panie recepcjonistki-...
~fit
-

dodano: 27 kwietnia 2010

tragedia wątek zamknięty powiem tak- szukalam miejsca dla siebie w kilku trojmiejskich klubach. Na tle...
~system
-

dodano: 22 kwietnia 2010

Zadowolony klient wątek zamknięty Do napisania swojej opinii skłoniły mnie głównie wcześniejsze-...
~Adam
-

dodano: 16 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
49

37

wątków