Widok

o której chodzicie spać?:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ja zawsze sobie obiecuję,że wieczorem tyle rzeczy zrobię, że poczytam książkę,że obejrzę to czy tamto, a ledwo wytrzymuję do 22, jak to jest u Was?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja już padam...jestem mega zmęczona;/
kolo 20 ale ja mam z reguly zarwane noce no i rano wstejmy
ja niestety pozno;/ ale ok 2o zalegam przed kompem i tak do 1 schodzi a codziennie pobudka przed 6...
Ja musze chodzic spac o 21 bo w nocy karmie malego wiec przerywany sen to nie to samo co zasnac i po 6h sie obudzic. Budze sie okolo 6 wiec jesli pójdę pozniej to jestem niedospana. Takze godzina 22 u Ciebie to swietna pora:)
mój synek ma dwa latka, także karmienie jest za nami, ale mimo to się w nocy przebudza, mój mąż też do niego wstaje,także nie jest tak źle,zawsze tak czekam na wieczór, a potem i tak padam
ja to roznie ale do23 nie wytrzymuje hehe wlasnie ze wzgledu na min 2 pobudki nocne.ale zazwyczaj21:30-22:30.
Ja chodzę spać nie wcześniej niż o 23 a nawet grubo po północy.
image
image

image
ok 22,, wstajemy 5-30 codziennie :)
imageimage
ja podobnie jak Agusia, pobudka między 6 a 8, w weekendy na zmianę z mężem jedno śpi do oporu:)
image

image
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
oj równie czasami z kurami a czasami do 1 siedze :)
ja tam do 23-24 kwitne przed kompem jak juz mała śpi,oczywiście partyjka kalamburów na kurniku przed snem,a wstaje różnie 5,30-6,30
image
mniej więcej o 23 a wstaje koło 7-7:30
niestety znowu mi się też zdarza karmić w nocy :/

w weekendy siedzimy czasem dłużej
image
image
my chodzimy spac jak Kubuś zasnie:) czyli 22-23 ale w nocy sa pobudki bo mały sie budzi:(
imageimage
Planuję o 22 max.
W rzeczywistości- 23/24...

Wstaje o 5/6 , bo juz mi się nie chce leżeć;)
image

image
ja chodze ok północy,zdarzy sie ok 23, zdarza sie ok 1 :)
pobudka codziennie o 6:00 :)))
ja zawsze 23-23.30... ale od zmiany czasu nie moge spac, i kończy sie na 1, czasem nawet 2 :/ a potem rano nie moge sie zwlec z łózka...
image

Ja chodzę spać ok. 1-2 w nocy, wstaję ok. 7 czasami 8, oczywiście jeśli chłopaki dadzą pospać:) hehe:)
ok.23-24:)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
My chodzimy spać około 00:30, wstajemy przed 7. W nocy dwie pobudki na mleko, ale zazwyczaj wstaje mój mąż. Mąż w skm dosypia ;)
22-23 tak mniej więcej. Mamy rytuał kładziemy najpierw młodszą około 18.30, potem starszego przed 20, choć on to sie troche buntuje i czasem jest problem ale staramy się mieć możliwość obejrzenia sobie wieczorem filmu jakiegoś relaksik popcorn;) to potem po filmie jakieś prasowanko czy coś drobnego i spanie:)
wstaję jak sie mała obudzi około 8. Mąż ze starszym wychodzi koło6.30, czasami wstaję z nimi żeby sobie spokojnie zjeść śniadanko i kawkę wypić zanim mała wstanie.
ok 24, wstajemy o 7 :)

zawsze sobie obiecuje że pójdę wcześniej spać a schodzi mi do 23-24 :/ a rano muszę wstać ehhh . Nie mogę się zmusić by pójść spać wcześniej, nawet jak się położe to tylko się w tym łóżku kotłuje a i tak nie zasne!
image
image
Około 24.
http://vaila.pl/
http://odbiorybudowlane.com.pl/
ja chodzę spać pomiędzy 23-24, dzieci wstają ok 6.00 córeczka w nocy ma ze 2-3 pobudki nie wiadomo po co .... ;-) bywało lepiej ;-)
image
image
ale fajnie ze przeczytalam ten watek:) myslalam ze tylko ja wstaje o 6 rano hehe, od razu mi lepiej. Klade sie 23-24
image
image
ja niestety po polnocy ,czasem o 1 jak leci jakis horror :) wstaje roznie ,ostatnio 9:30 bo tak liwka wstaje.ale czasem juz od 7 nie spie bo maz jak wychodzi o 6 to jak tornado i mnie budzi.
image
Ja chodzę spać ok 22-23 - dłużej nie wytrzymuję :( A wstaję między 6.30 a 8.00 - zależy ile mała da mi pospać. W nocy wstaję zazwyczaj raz do małej.
1-2, wstaję do pracy o 6.
image
24.30 - 1.00 wstaje w nocy do młodej bo domaga sie spania z nami a wstaje 5.30 do pracy - wiec szału nie ma :)
24.00-1.00 tAK ZAZWYCZAJ
koło 23 a wstaję o 5 do pracy i mam 1 pobudkę na karmienie w nocy :) miodzio! czekam weekendu!
Spać chodzę 22:30-23:00. Wstaję 5:40. I tak w piątek, świątek i niedzielę ;) Sporadycznie, w weekend córka da mi pospać do 6:30-7:00!!
jak Madzia była malutka to zasypiałam razem z nią ok. 20:00 ;) Obiecywałam sobie że jak ją położę to jeszcze przyjdę na TV, ale nigdy nie dawałam rady...
A teraz kładę się o 22-23:00. Wstaję o 6-7:00. Byłoby nieźle gdybym nie musiała do Madzi wstawać 6-8 razy w nocy, grrrr :-/
22:30-23:30 czasem 24, mala spi ze mna i w nocy tylko smoka jej wkladam tak gdzies od tygodnia zazwyczaj miedzy 5:45 a 7:00 :P jakoś dajemy rade :)
image
image
my chodzimy spać o 22 :-)
o 22 obowiązkowo w łóżku. ale ja to w ogóle mam melodie do spania. potrafiłam się czasem położyć przed tv o 19 i tak spałam (z przesiadką) do rana ;) oczywiście piszę tu o czasie kiedy nie byłam w ciąży. teraz to śpię dużo dłużej...;-)

ja chodze zwykle spac mieszy 1 a 2 :) ale mam ten komfort ze moge pospac przewaznie do 8 :)) ale zdarza sie ze musze wstac o 6 czy 7 ...
nigdy nie kładę się przed 1, bo i tak nie zasnę. Już próbowałam, ale leżę i kręcę się co mnie do szłu doprowadza ;) czasami o 2 np. wczoraj ale staram się jednak o 1 kierować się do wyra. Wstaję o 7.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

do góry