Widok

o której chodzicie spać?:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ja zawsze sobie obiecuję,że wieczorem tyle rzeczy zrobię, że poczytam książkę,że obejrzę to czy tamto, a ledwo wytrzymuję do 22, jak to jest u Was?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja już padam...jestem mega zmęczona;/
kolo 20 ale ja mam z reguly zarwane noce no i rano wstejmy
ja niestety pozno;/ ale ok 2o zalegam przed kompem i tak do 1 schodzi a codziennie pobudka przed 6...
Ja musze chodzic spac o 21 bo w nocy karmie malego wiec przerywany sen to nie to samo co zasnac i po 6h sie obudzic. Budze sie okolo 6 wiec jesli pójdę pozniej to jestem niedospana. Takze godzina 22 u Ciebie to swietna pora:)
mój synek ma dwa latka, także karmienie jest za nami, ale mimo to się w nocy przebudza, mój mąż też do niego wstaje,także nie jest tak źle,zawsze tak czekam na wieczór, a potem i tak padam
ja to roznie ale do23 nie wytrzymuje hehe wlasnie ze wzgledu na min 2 pobudki nocne.ale zazwyczaj21:30-22:30.
Ja chodzę spać nie wcześniej niż o 23 a nawet grubo po północy.
ok 22,, wstajemy 5-30 codziennie :)
ja podobnie jak Agusia, pobudka między 6 a 8, w weekendy na zmianę z mężem jedno śpi do oporu:)
oj równie czasami z kurami a czasami do 1 siedze :)
ja tam do 23-24 kwitne przed kompem jak juz mała śpi,oczywiście partyjka kalamburów na kurniku przed snem,a wstaje różnie 5,30-6,30
mniej więcej o 23 a wstaje koło 7-7:30
niestety znowu mi się też zdarza karmić w nocy :/

w weekendy siedzimy czasem dłużej
my chodzimy spac jak Kubuś zasnie:) czyli 22-23 ale w nocy sa pobudki bo mały sie budzi:(
Planuję o 22 max.
W rzeczywistości- 23/24...

Wstaje o 5/6 , bo juz mi się nie chce leżeć;)
ja chodze ok północy,zdarzy sie ok 23, zdarza sie ok 1 :)
pobudka codziennie o 6:00 :)))
ja zawsze 23-23.30... ale od zmiany czasu nie moge spac, i kończy sie na 1, czasem nawet 2 :/ a potem rano nie moge sie zwlec z łózka...
Ja chodzę spać ok. 1-2 w nocy, wstaję ok. 7 czasami 8, oczywiście jeśli chłopaki dadzą pospać:) hehe:)
ok.23-24:)
My chodzimy spać około 00:30, wstajemy przed 7. W nocy dwie pobudki na mleko, ale zazwyczaj wstaje mój mąż. Mąż w skm dosypia ;)
22-23 tak mniej więcej. Mamy rytuał kładziemy najpierw młodszą około 18.30, potem starszego przed 20, choć on to sie troche buntuje i czasem jest problem ale staramy się mieć możliwość obejrzenia sobie wieczorem filmu jakiegoś relaksik popcorn;) to potem po filmie jakieś prasowanko czy coś drobnego i spanie:)
wstaję jak sie mała obudzi około 8. Mąż ze starszym wychodzi koło6.30, czasami wstaję z nimi żeby sobie spokojnie zjeść śniadanko i kawkę wypić zanim mała wstanie.
ok 24, wstajemy o 7 :)

zawsze sobie obiecuje że pójdę wcześniej spać a schodzi mi do 23-24 :/ a rano muszę wstać ehhh . Nie mogę się zmusić by pójść spać wcześniej, nawet jak się położe to tylko się w tym łóżku kotłuje a i tak nie zasne!
Około 24.
ja chodzę spać pomiędzy 23-24, dzieci wstają ok 6.00 córeczka w nocy ma ze 2-3 pobudki nie wiadomo po co .... ;-) bywało lepiej ;-)
ale fajnie ze przeczytalam ten watek:) myslalam ze tylko ja wstaje o 6 rano hehe, od razu mi lepiej. Klade sie 23-24
ja niestety po polnocy ,czasem o 1 jak leci jakis horror :) wstaje roznie ,ostatnio 9:30 bo tak liwka wstaje.ale czasem juz od 7 nie spie bo maz jak wychodzi o 6 to jak tornado i mnie budzi.
Ja chodzę spać ok 22-23 - dłużej nie wytrzymuję :( A wstaję między 6.30 a 8.00 - zależy ile mała da mi pospać. W nocy wstaję zazwyczaj raz do małej.
1-2, wstaję do pracy o 6.
24.30 - 1.00 wstaje w nocy do młodej bo domaga sie spania z nami a wstaje 5.30 do pracy - wiec szału nie ma :)
24.00-1.00 tAK ZAZWYCZAJ
koło 23 a wstaję o 5 do pracy i mam 1 pobudkę na karmienie w nocy :) miodzio! czekam weekendu!
Spać chodzę 22:30-23:00. Wstaję 5:40. I tak w piątek, świątek i niedzielę ;) Sporadycznie, w weekend córka da mi pospać do 6:30-7:00!!
jak Madzia była malutka to zasypiałam razem z nią ok. 20:00 ;) Obiecywałam sobie że jak ją położę to jeszcze przyjdę na TV, ale nigdy nie dawałam rady...
A teraz kładę się o 22-23:00. Wstaję o 6-7:00. Byłoby nieźle gdybym nie musiała do Madzi wstawać 6-8 razy w nocy, grrrr :-/
22:30-23:30 czasem 24, mala spi ze mna i w nocy tylko smoka jej wkladam tak gdzies od tygodnia zazwyczaj miedzy 5:45 a 7:00 :P jakoś dajemy rade :)
my chodzimy spać o 22 :-)
o 22 obowiązkowo w łóżku. ale ja to w ogóle mam melodie do spania. potrafiłam się czasem położyć przed tv o 19 i tak spałam (z przesiadką) do rana ;) oczywiście piszę tu o czasie kiedy nie byłam w ciąży. teraz to śpię dużo dłużej...;-)

ja chodze zwykle spac mieszy 1 a 2 :) ale mam ten komfort ze moge pospac przewaznie do 8 :)) ale zdarza sie ze musze wstac o 6 czy 7 ...
nigdy nie kładę się przed 1, bo i tak nie zasnę. Już próbowałam, ale leżę i kręcę się co mnie do szłu doprowadza ;) czasami o 2 np. wczoraj ale staram się jednak o 1 kierować się do wyra. Wstaję o 7.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry