Widok

:(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie co kobitki może to źle że zakładam taki beznadziejny wątek ale jest mi
bardzo smutno, siedzę sama w domu i jest naprawdę smutno :(( może którejś z was też jest smutno, jeśli tak to piszcie pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też już dużo przeszłam, tyle że ja martwię się każdym problemem, i nie potrafię tego zmienić, choć bardzo bym chciała żeby było inaczej.
image
ja po prostu już czasem nie daję rady...mam skalę problemów zupełnie przestawioną, naprawdę martwią mnie tylko sprawy naprawdę poważne, bo za dużo już w życiu przeszłam, żeby się przejmować pierdołami

też sobie rano powtarzam, że życie jet piękne, uśmiecham się i jeb!!!!czar prysł...
@gnieszka właśnie człowiek jest radosny od samego rana czy po prostu jest szczęśliwy a tu nagle bum wiadomość, coś się dzieje a człowiek jest przybity. Nie cierpię takich przypadków!
image
ja się zawsze staram mieć pozytywne nastawienie, ale co rusz spada na mnie cały ciąg nieszczęść, dziś kolejna wiadomość, smutna...przybiła mnie zupełnie...
wiecie co? może ten wątek nie jest taki wcale zły, można pisać tu jak komuś jest źle czasem pomoże to lecz czasem nie.
image
witam wszystkie kobitki, pogoda jest brzydka, jest czas jak wszystko jest ok człowiekowi chcę się żyć, teraz znowu mam schodki tzw że spadam teraz w duł i trzeba się podnieść, wiadomo każdy ma problemy lecz ja już czasami wariuje i mam wszystkiego dość, dziś mam właśnie taki dzień i mam wrażenie że nikt mnie nie rozumie jeśli chodzi o przyjaciół choć mnie wysłuchają , ale mam nadzieję że jutro będzie inaczej lepiej i że nie które problemy wyjaśnią się same.
image
raz są wzloty, raz upadki :/ radości i smutki :) ja myślę, że więcej na świecie jest tych dobrych rzeczy :) tyle że te złe są bardziej nagłaśniane i bardziej się je pamięta, bo głębiej zachodzą za skórę :/

więc można chwilę się posmutkać, a potem szybko uśmiechnąć się :))))

image

image

no takie życie, ale co??nic nie da się zrobić??
a dziś ja mam doła, i szlak mnie trafi aod rana...
ktos mi robi pod górę, a ja sie nie mogę obronić
wyć mi się chce...

ojjj życie jest piękne ale usłane różami, mi własnie dziś taka róże usłano więc płacze i mam wrażenie że mnie nikt nie rozumie:(

życie jest bardzo piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

właśnie zgadzam się z wiper:-) życie jest za krótkie żeby się smucić
nie smuccie sie Dziewczyny! życie jest piękne, wiosna za oknem ...

image
image
Ja też z tego wyjdę, fajnie że piszecie ale tak jakoś mi smutno :( jak chcecie piszcie dla czego jest wam smutno. Pozdrawiam
image
"Trzystu" podobał mi się ;-). Super są przedstawieni Spartanie ;-). Fajne chłopaki ;-)

image

image
dziekuje bardzo
ide ogladac film "trzystu"

rozumiem, życzę poprawy humoru !
dziekuje went ale nie chce naprawde tu pisac

dziekuje za troske

tak
went to do mnie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

do góry