Widok

*-*

Dziekuje....... jeszcze nie raz bedziesz musiala mnie bronic......... tylko nie rezygnuj ze swoich marzen, tego nic- i nikt- nie jest wart

............przepraszam

)(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haruka/Es

do licha z tym nowoczesnym polaczeniem przez internet... chyba sprobujemy w poniedzialek, OK? mam dosc , przyjechalam tu specjalnie po to, ARGH

?@v@

Nie cierpie czekac bezczynnie, a wy? Tzn. jezeli mam czekac do okreslonego czasu (stary, znany tekst - kochanie, zadzwonie wieczorem) - to czekem cierpliwie. Ale nienawidze marnowania czasu, ciagle go zbyt malo... i szkoda marnowac go na czekanie

....

niektore osoby i zdarzenia okazuja sie tak pokrecone i zalosne, ze moga wywolac jedynie lekko niedowierzajacy usmiech na mojej twarzy....

Aik

Przeprosiny doceniam, nie gniewam sie tylko rowniez mi przykro.
Nie chcialam sie wtracac i dalej nie bede ingerowac - dopoki nie dzieje sie nic zlego, nie mam najmniejszej ochoty na kontakt.
Dziekuje za piekne zyczenia i nawzajem zycze rownowagi uczuciowej, mniej zmiennych emocji i wiosennej pogody ducha.

hmm

Czy pamietacie jeszcze Szeryfa hmm ostatnio z nim duzo rozmawiam ...

Chora polska rzeczywistosc - cd.

co powiecie na wielki plakat reklamowy wielkiego hiper - super- ....-marketu, na ktorym widnieje rownie wielki, hiper, super napis:
promocje i GRATISY.
WOW...

Atma

Ja również odbijam pozdrowienia. Może Ty wiesz co się dzieje u Izis? Miała się do mnie odezwać i jak zwykle tego nie zrobiła.A co Ciebie nowego słychać? Dalej z B.?

Nefer

Pozdrawiam serdecznie Cię. Jakimś cudem nie było tak źle jak się zapowiadało słowem nie nastąpił zmasowany atak wściekłych ludzi. Aczkolwiek do lipca mogę zapomnieć o jakimś dłuższym urlopie bo trzeba to wszystko przerobić. BRRR....Pa

Cathar Dream

Juz odeszly zle sny
juz odgonilam lek
pozwol mi wiec
otoczyc Cie Swiatlem
ktore sprawi
ze zawsze przed zasnieciem
ujrzysz w moich oczach
Milosc...
*-*)(

Aik

Kitaro jest jeszcze delikatniejszy, to muz.medytacyjna, sprzyja w koncentracji i wys. energii;))) Ostatnio ciagle go slucham.
Katarskie pozdrowienia!

Nirvana

Ale ciebie wcieło, czyżby matura???

Esclarmonde, Alchemik, Atma

zycze wam milego, cieplego weekendu, odpoczynku, do napisania w poniedzialek. O matko popoludniowa zmiana! Mam nadzieje ze uda mi sie kogos naciagnac na podwiezienie do domu, bo koncze ok.23. Pa!

Pstanowiłem,że wpadnę

i pozdrawiam wszystkich HYDE !!!

Alchemik

a skad wiesz ze akurat Niemcom i dlaczego biale szmatki? Wszystko?

Nefer

Nieeeeee . Te szmatki na polach oznaczaja , ze ktos chce sprzedac ale tylko niemcom tzn. pole dom wszystko
pozdrowienia serdeczne

Esclarmonde

ERA , tak sluchalem , ale to delikatna muzyka w porownaniu z tym Mortisem , To Vangelis ale do 3 potegi

Esclarmonde

po prostu dbala o swoj kregoslup by przypadkiem sie nie nadwyrezyl. Czy wiesz ze Gostomski zostal odznaczony jakims medalem za wybitne osiagniecia? Pozdrowienia-

Atma

Przesylam Ci moc zlotych promieni!;)))
Dziekuje za maila, niedlugo odpowiem.
Trzymaj sie cieplo i swietliscie!

Nefer

Nic takiego nie sugerowalam, az tak wielkiej roznicy wieku miedzy nami to nie ma ;))) Taak, znam ten stres. Nie mozna sie czasem doprosic o podbicie legitymacji, bo wyjecie pieczatki tyle trwa...
Sloneczne pozdrowienia!

Aik

Nie- co to za rodziaj muzyki?
A "Ere" juz posluchales?
(masz odp.)
Katarskie pozdrowienia!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry